Gerard Depardieu vastaa saamiinsa raiskaussyytöksiin: "Minulla ei ole mitään pelättävää"

Ulkomaat | 26.02.2021 21:31

Ranskan kansainvälisesti menestyneimpiin näyttelijöihin lukeutuvan Gerard Depardieun, 72, kerrottiin aiemmin tällä viikolla saaneen syytteen raiskauksesta ja pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. Tuolloin näyttelijä kiisti kaikki syytteet asianajajansa kautta, mutta nyt Daily Mail on julkaissut käännöshaastattelun Italialaisen La Repubblica -lehden tekemästä haastattelusta. 

Gerard kommentoi saamiaan syytteitä italialaislehdelle varman oloisesti.

- Voin ainoastaan kiistää kaikki syytökset mahdollisimman selvästi, kuten olen tehnyt jo tutkijoiden edessä, Gerard sanoi.

Lue myös: Ranskan menestyneimpiin kuuluva näyttelijä Gerard Depardieu on saanut syytteen raiskauksesta

Uhri on perhetuttu

Tapahtumat, jotka johtivat konkarinäyttelijän syytteisiin, ajoittuvat vuoteen 2018, Gerardin yli 50 miljoonan euron Pariisin-huvilalle. Uhri on kertonut olevansa Gerardin perhetuttu ja ottaneensa alun perin tähän yhteyttä saadakseen vinkkejä oman uransa kehittämiseen. Gerard puolestaan kertoi italialaislehdelle, ettei häntä vastaan ole todisteita.

- Oikeudessa todistan syyttömyyteni. Olen syytön, eikä minulla ole mitään pelättävää.
 

Valvontakamera kuvasi tapahtuneen

Alun perin vuonna 2018 aloitettu tutkinta on jo kertaalleen suljettu todistusaineiston puuttuessa. Nyt Daily Mail kertoo, että oikeuden eteen on tuotu uutta näyttöä. Tapausta tutkivat poliisit ovat löytäneet valvontakameran kuvaa, joka lähteen mukaan todistaa väitteet todeksi. Lisäksi Daily Mail -lehden lähde kertoo, että poliisille on toimitettu myös parikymppisen naisnäyttelijän ja Gerardin välinen viestittely. 

Tutkimuksissa mukana oleva lähde kertoo viestien sisällön olleen ”häiritseviä”. Gerardin väitetään viesteissä viitanneen edesmenneeseen ranskalaiseen laulajaan, Monique Serfiin, joka tunnetaan paremmin Barbarana. Barbara joutui elinaikanaan isänsä seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi.

Gerard on myöntänyt suhteensa nuoreen naisnäyttelijään, mutta sanoo kaiken tapahtuneen yhteisymmärryksessä. Vapaalla jalalla kulkeva Gerard kuvaa parhaillaan uutta rikossarjaansa Pariisissa. Hän kertoi italialaismedialle seuraavan oikeudenkäynnin odottavan häntä 10. maaliskuuta.

Lue myös: Ranskalaisnäyttelijä Gerard Depardieuta, 69, syytetään raiskauksesta ja seksuaalisesta väkivallasta

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!