fbq
Ulkomaat
15.08.2021 08:01
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja Getty Images
juan carlos
Espanjan ex-kuningas Juan Carlos tukalassa tilanteessa – rakastajatar vaatii lähestymiskieltoa!
Ulkomaat
15.08.2021 08:01
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja Getty Images

Arabiemiirikunnissa maanpaossa asuvan Espanjan ex-kuningas Juan Carlosin, 83, välit entiseen rakastajattareensa, tanskalais-saksalaiseen Corinna zu Sayn-Wittgensteiniin, 57, ovat jäätävät.

Parin suhde oli kiihkeimmillään vuosina 2004–2009. Puheväleissä he eivät ole olleet vuoden 2012 jälkeen. The Timesin mukaan Corinna on vastikään haastanut Juan Carlosin oikeuteen ja vaatii miljoonien eurojen vahingonkorvauksia. Lisäksi Corinna on hakenut lähestymiskieltoa, jonka mukaan ex-kuninkaan ja hänen edustajiensa pitäisi pysyä vähintään 150 metrin päässä hänestä ja hänen perheestään.

Lue myös: Kunto romahti! Vapaaehtoisessa maanpaossa elävä Espanjan ex-kuningas Juan Carlos pulittaa 11 000 euroa yöstään hotellisviitissä

corinna

Ahdistelua ja seurantaa

Corinnan nimi nousi viime vuonna esille Juan Carlosiin liitetyn korruptio-tapauksen yhteydessä. 

Väittämän mukaan Corinnan säätiön tilille olisi vuonna 2012 siirretty Juan Carlosin aiemmin Saudi-Arabian kuninkaalta saamat 100 miljoonaa euroa. Corinna selitti rahojen olevan kipukorvaus julkisuuspaineesta.

Korvausvaateessaan Corinna väittää Juan Carlosin ahdistelevan ja valvovan häntä laittomin keinoin. Lahjusväitteet ja nettipanettelu ovat vahingoittaneet hänen konsulttiuraansa ja aiheuttaneet taloudellisia menetyksiä.

–  Koen oikeustoimet välttämättömiksi, Corinna ilmoitti Mail on Sundaylle.    

Juan Carlos on kiistänyt kaikki väitteet.

Yksinäisyys kalvaa

Juan Carlosin elämä Abu Dhabissa on ylellistä mutta yksinäistä.

– Eristäytyneisyys vaikuttaa hänen mielialaansa ja terveyteensä, Vanitatis-lehden lähde kertoo.

Espanjasta lähtiessään ex-kunkku uskoi palaavansa takaisin Zarzuelan palatsiin Madridissa pian. Tilanne on kuitenkin vaikeutunut, sillä skandaalit ovat luoneet kuningashuoneen ylle pitkän varjon.

La Vanguardia -lehden mukaan Juan Carlos punookin parhaillaan kakkossuunnitelmaa, joka tarkoittaisi väliaikaista muuttoa Seychelleille.

juan

Lue myös: Ohhoh! Espanjan ex-kuningas Juan Carlos sai verovirastolta melkoisen joululahjan – 680 000 euron mätkyt

Tilaa Seiskan uutiskirje! »