Katso kuvat!

Ellie Gouldingin jättipaljastus - on viimeisillään raskaana: "Ei se ollut suunnitelmissa" - kuvat!

Ulkomaat | 24.02.2021 11:01

Laulajakaunotar Ellie Goulding, 33, yllätti faninsa eilen tiistaina (23.2.). Ellie paljasti nimittäin olevansa viimeisillään raskaana!

Ellie antoi Vogue-lehdelle haastattelun, jossa hänen vauvavatsa ikuistettiin ensimmäistä kertaa julkisesti. Laulaja on jo kahdeksannella kuulla raskaana.

Ellie avioitui taidekauppias Caspar Joplingin, 29, kanssa vuonna 2019. Laulajan mukaan raskaus tuli heille yllätyksenä.

Hän paljasti Vogue-lehdelle, että lapsi sai alkunsa viime elokuussa pariskunnan ollessa romanttisella lomalla ensimmäisen hääpäivänsä kunniaksi. 

- Ei se ollut suunnitelmissa. Ajatus raskaaksi tulemisesta ei tuntunut todelliselta, Ellie totesi haastattelussa.

Lue myös: Ellie Gouldingin rohkea pukeutuminen herätti huomiota Lontoon yössä: lähti liikenteeseen rintaliivit esillä - paparazzikuvat! 

Ellie paljasti nauttivansa raskaudesta. 

- Se on saanut minut tavallaan tuntemaan itseni ihmiseksi. Haluaisin käyttää parempaa sanaa kuin feminiininen, mutta minulla on nyt kurveja, joita ei aiemmin ole ollut. Mieheni ja minä nautimme molemmat siitä, Ellie kertoi.

Vauvan terveys tärkeintä parille

Laulaja nähtiin julkisuudessa viimeksi elokuussa. Tuolloin hän ei vielä tiennyt odottavansa vauvaa. Loppuvuoden Ellie vietti omassa kodissaan, Gloucestershiressä, joka sijaitsee Lontoon läheisyydessä. Hän kertoo eristäytyneensä Caspar-rakkaansa kanssa, eikä pari ole juurikaan viettänyt aikaa muiden ihmisten seurassa koronapandemian aikana. 

Ellien mukaan pari on saanut tietää esikoisensa sukupuolen, mutta he eivät aio paljastaa sitä vielä tässä vaiheessa. 

- Sukupuolen tietäminen ei ollut niin tärkeä asia minulle. Tärkeintä on, että vauvamme on terve, Ellie totesi haastattelussa.

Kuninkaallinen ystävä yhdisti parin 

Ellie ja Caspar tapasivat vuonna 2017 prinsessa Eugenien järjestämän illallisen yhteydessä. Ellie ja prinsessa Eugenie ovat läheisiä ystäviä, ja laulaja nähtiin myös prinsessan häävieraana.

Lue myös: Prinsessa Eugenien julkkiskaverit kutsuttiin häihin - katso kuvat! Supermalli Naomi Campbell ja näyttelijä Liv Tyler saapuivat synkänmustissa!

Ellie Goulding häät
Ellie ja Caspar sanoivat toisilleen tahdon vuonna 2019.

Lähteet: Vogue, Daily Mail

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!