fbqElisabet viihtyy hevosen päällä, Silvia polskii vedessä – ulkoilu pitää ikääntyneet kuninkaalliset kunnossa | Seiska
Kuninkaalliset

Elisabet viihtyy hevosen päällä, Silvia polskii vedessä – ulkoilu pitää ikääntyneet kuninkaalliset kunnossa

Ulkomaat | 16.05.2021 21:04

Elisabet, 95

Liekö brittikuningatar Elisabetin pitkän iän ja erinomaisen kunnon salaisuus reipas kävely, jota hän on harrastanut koko ikänsä. Maaseutulinnat tarjoavat upeat maastot reippailulle corgien kanssa. Toinen Elisabetin rakas urheilulaji on ratsastus, josta hän ei ole vieläkään luopunut.

Elisabet

Sonja, 83

Norjan kuningatar Sonja on hulluna vaellukseen. Reppureissut vuonojen mahtavissa maisemissa ovat Sonjan lempipuuhaa, minkä tietää myös hänen lähipiirinsä. Sonja nimittäin patistaa vieraansa aina samoilemaan kanssaan. Hiihtokaverinaan hänellä on talvisin Tanskan kuningatar Margareeta.

Sonja

Silvia, 77

Vaikka Ruotsin kuningatar Silviaa ei ole totuttu näkemään urheilemassa, ei hänestä saa sohvaperunaa tekemälläkään. Silvia harrastaa säännöllisesti uintia kotilinnassaan Drottningholmissa sekä perheen Ranskan-lomilla. Hän myös nauttii puutarhanhoidosta ja luonnossa liikkumisesta.

Silvia

Margareeta, 81

Pohjoismaisena kuningattarena Margareetan lempilaji on hiihto. Hallitsijalla onkin vuosittainen tapa viettää hiihtolomia Norjassa, jossa lumitilanne on huomattavasti kotimaata otollisempi. Viime aikoina Norjan-hiihtomatkat ovat vaihtuneet samoiluun Tanskan metsissä.

Margareeta
Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:AOP, ROYALCOURT.NO, KONGEHUSET.DK, KUNGAHUSET.SE

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!