fbq

Draamaa Sillä Silmällä -kulisseissa – Karamo Brown: "Niin epäilyttävää!"

Polttarikutsut eivät jakautuneet tasan ikonisen viisikon keskuudessa.

Netflixin uusi versio jo ysärillä sydämiä sulattaneesta Sillä Silmällä -sarjasta on kerännyt osakseen uuden sukupolven faneja. Tyylikäs ja tyylitietoinen homoviisikko Tan France, Jonathan Van Ness, Karamo Brown, Bobby Berk ja Antoni Porowski ovat ihastuttaneet katsojia jo useamman tuotantokauden ajan.

Miehet ovat ystäviä myös töiden ulkopuolella, mutta hiljattain on käynyt ilmi, etteivät he ole tasaisesti yhtä läheisiä toistensa kanssa siviilielämässä.

Ruoanlaittoa ja ravitsemusta "sankareilleen" opettava Antoni on menossa naimisiin, ja hänen polttareitaan juhlittiin viikko sitten. Polttarikutsu kilahti kuitenkin vain muotilähettiläs Tanin postiluukkuun.

- Kaikki on niin epäilyttävää! Bobbya ei kutsuttu, minua ei kutsuttu, Jonathania ei kutsuttu... vain Tan kutsuttiin. Niin epäilyttävää! Karamo hämmästeli SiriusXM-radiokanavalla torstaina 14.9.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Myös Bobby oli maininnut asiasta edellisenä päivänä, mutta hän oli ilmaissut asian olleen kiinni pääsemisestä, eikä niinkään kutsutuksi tulemisesta.

NSYNC tekee paluun – Justin Timberlakelta herkkä viesti

Karamo kuitenkin korjaa juontajan käsityksen.

- Olen rehellinen ja suora. Meitä ei kutsuttu, Karamo täräyttää.

Hän kuitenkin vakuuttaa, ettei hänen tunteitaan loukattu kovin suuresti. Hän muistutaa, että juhlien järjestäminen maksaa rahaa. Karamo olettaa, että loputkin Sillä Silmällä -tähdet kutsutaan loppujen lopuksi häihin.

- Mutta jos ei kutsuta, olen okei, hän summaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Karamo myös lisää, ettei itsekään kutsuisi Antonia omiin polttareihinsa.

- Minä juon. Syön sieniä. Pidän hauskaa. Hän on selvä. Joten: en aio kutsua sinua, muru, että voit olla nurkassa, Karamo näpäyttää.

Madonna kosti limujätille 34 vuoden jälkeen!