fbq
Ulkomaat
17.03.2021 13:31
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press, Instagram
Demi Lovato
Demi Lovato paljastaa järkyttäviä asioita nuoruudestaan uudessa dokumentissa - "Poikaystävä raiskasi ja diileri jätti kuolemaan"
Ulkomaat
17.03.2021 13:31
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Demetria Devonne ”Demi” Lovato, 28, paljastaa uudessa dokumenttisarjassaan järkyttäviä asioita omasta nuoruudestaan. Demi Lovato – Dancing with the Devil -dokumenttisarjassaan arvostettu artisti kuvailee, kuinka 15-vuotiaana hänen poikaystävänsä raiskasi hänet, ja myöhemmin hänen diilerinsä huumasi Demin ja hyväksikäytti häntä. 

Huumattiin kuoleman rajamaille

Samana yönä jona Demi sai yliannostuksen heroiinia, hänen heikkoa tilaansa hyväksikäytettiin.

Lue myös: Demi Lovato avautui ensimmäistä kertaa yliannostuksestaan – kiittää ylempiä voimia: ”Ymmärrän, ettei tämä sairaus katoa vain ajan kanssa”

- En saanut vain yliannostusta. Minun tilaani myös hyväksikäytettiin, laulaja sanoo dokumentissa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Demin ystävä Sirah Mitchell kuvailee, kuinka tuona yönä Demille annettiin heroiinia, johon oli sekoitettu joukkoon fentanyyliä. 

- Hän sai Demin todella pöllyyn ja jätti tämän vain kuolemaan, Sirah kuvailee diilerin toimintaa dokumentissa.

Löydettiin sinertävänä

Demi kuvailee dokumentissa, kuinka päätyi sairaalaan yliannostuksen jälkeen. Muistikuvat yöstä olivat hatarat.

- Kun minut löydettiin, olin alasti ja täysin sinertävä. Minut oli kirjaimellisesti jätetty kuolemaan sen jälkeen, kun hän hyväksikäytti minua, Demi sanoo kameralle.

Lue myös: Huumeriippuvuudesta kuiville päässyt Demi Lovato löysi rakkauden - tatskattu mallikomistus on legendaarisen skeittarin poika!

- Kun heräsin sairaalasta, hoitohenkilökunta kysyi, olimmeko harrastaneet seksiä yhteisestä päätöksestä. Muistin ainoastaan yhden välähdyksen, jossa hän oli päälläni, joten vastasin myöntävästi. Vasta kuukausia myöhemmin tajusin, etten todellakaan ollut siinä tilassa, jossa olisin voinut päätöksen tehdä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Teini-iässä samankaltainen kokemus

Demi kertoo dokumentissa tapahtumista kameralle järkyttyneenä. Hän oli joutunut kohtaamaan samanlaisen trauman jo aiemmin elämässään.

- Kun olin teini-ikäinen, olin ollut hyvin samankaltaisessa tilanteessa. Menetin neitsyyteni raiskauksen seurauksena. 

Lue myös: Huumediileriltä kovia väitteitä Demi Lovatosta: Harrastivat seksiä juuri ennen yliannostusta - diileri toi kohtalokkaat aineet kotiinkuljetuksella!

Demi kertoo, että oli tapaillut hyväksikäyttäjäänsä jo tovin. Myöhemmin menestyksekkään musiikkiuran luonut Demi oli kuitenkin tehnyt selväksi, ettei ollut vielä valmis harrastamaan seksiä.

- Olin osa Disneyn lastenkerhoa, ja julkisuuteen kerrottiin meidän odottavan avioliittoon asti. Minun kohdallani tilanne ei ollut niin romanttinen. Se ei todellakaan ollut sitä – se oli syvältä. Minun piti vielä nähdä tätä ihmistä jatkuvasti, joten lopetin esimerkiksi syömisen, ja reagoin tilanteeseen monin tavoin.

Kertoi asiasta aikuisille

Lopulta Demi paljastaa dokumentissa kertoneensa tuotantoryhmän aikuisille tapahtuneesta. Hänen hyökkääjänsä eivät kuitenkaan koskaan joutuneet vastuuseen tapahtuneesta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

- Heitä ei poistettu elokuvista, joihin heillä oli jo sopimukset. Minä olin aina vain hiljaa, vaikka minulla olisi ollut niin paljon sanottavaa. En tiedä. Olen kyllästynyt avaamaan suuni.

Molempien hyväksikäyttötapausten jälkeen Demi otti yhteyttä hyväksikäyttäjiinsä, jotta tuntisi ottavansa tilanteen hallintaansa ja saisi tehdä asiat omalla tavallaan. Teini-iän hyökkääjän kanssa puhelu ei mennyt toivotulla tavalla.

- Soitin tälle ihmiselle kuukauden päästä tapahtuneesta. Yritin saada asiat järjestymään olemalla tilanteen herrana. Se puhelu sai minut ainoastaan voimaan vielä huonommin.

Lue myös: Katso ja vertaa! Demi Lovato julkaisi käsittelemättömän bikinikuvan - aiemmat otokset photoshopattuja: "Olen kyllästynyt häpeämään vartaloani!"

- Molemmat kerrat olivat kuin suoraan oppikirjoista, trauman toisintoja. Piinasin itseäni tapahtuneesta vuosia, minkä takia minun oli vaikea hyväksyä silloin, että kyseessä todellakin oli raiskaus.

Katso dokumentin traileri alta.

Lähde: PEOPLE

Lue myös: Demi Lovato otti näyttävän tatuoinnin - harmitteli lopputuloksessa yhtä asiaa!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »