fbq
Ulkomaat
27.12.2021 10:42
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: All Over Press ja Instagram
Demi Lovato
Demi Lovato ajoi hiuksensa pois: "Tuore alku"
Ulkomaat
27.12.2021 10:42
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: All Over Press ja Instagram

Laulaja Demi Lovato, 29, on ajanut hiuksensa pois. Disneyn lapsinäyttelijänä aikoinaan tutuksi tullut tähti esitteli jouluviikonloppuna uutta tyyliään seuraajilleen aihetunnisteella: ”tuore alku”. Näet julkaisun myös täältä.

Lue myös: Demi Lovato paljastaa järkyttäviä asioita nuoruudestaan uudessa dokumentissa - "Poikaystävä raiskasi ja diileri jätti kuolemaan"

Lue myös: Katso ja vertaa! Demi Lovato julkaisi käsittelemättömän bikinikuvan - aiemmat otokset photoshopattuja: "Olen kyllästynyt häpeämään vartaloani!"

Uusi tyyli sopii upeaääniselle laulajalle hyvin. Hän kertoi hiusmuutoshaaveestaan jo aiemmin tänä vuonna Glamourille.
- Rohkaisen ihmisiä tekemään rohkeita valintoja. Tärkeintä on tehdä valinnat itseään kunnioittaen.

Laulajatähden seuraajat ovat innostuneet Demin rohkeammasta tyylistä. Lyhyttä tukkaa kuvaillaan esimerkiksi kauniiksi, veistosmaiseksi ja upeaksi.

Demi tunnetaan esimerkiksi kappaleistaan Confident, Sorry Not Sorry ja Cool For The Summer. 

demi
Demi Lovato kuvattuna vuonna 2017.

Laulaja kertoo elämästään Instagramin lisäksi podcastissään 4D with Demi Lovato. Demi on kertonut avoimesti julkisuudessa esimerkiksi kamppailustaan ulkonäköpaineiden kanssa.

Toukokuussa 2021 Demi kertoi olevansa muunsukupuolinen, eli hän ei koe olevansa sukupuoli-identiteetiltään yksiselitteisesti nainen tai mies. Englanniksi hänestä käytetään pronomineja they ja them. 

Lue myös: Outo kolmiodraama johti eroon? Laulajakaunotar Demi Lovato purki kihlauksensa Max Ehrichin kanssa vain kahden kuukauden jälkeen!

Demi asuu Los Angelesissa. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »