Brittipoppari Ellie Gouldingin esikoinen syntyi! Aviomies Caspar Jopling vahvisti uutisen humoristisella tavalla

Ulkomaat | 03.05.2021 20:02

Laulaja ja lauluntekijä Ellie Goulding, 34, on saanut perheenlisäystä. Ellien aviomies Caspar Jopling, 29, ilmoitti ilouutisesta Instagram-tilinsä tarinat-osiossa. 

Lue myös: Superharvinaiset kuvat julki: Viimeisillään raskaana oleva Ellie Goulding tuoreissa paparazzikuvissa aviomiehensä kanssa - katso!

Ilmoitti tiedon kuvankaappauksella

Caspar jakoi tarinoihin kuvakaappauksen Googlesta, jossa iloinen isä oli hakenut maapallon väkilukua vuonna 2021. Taidekauppiaana työskentelevä Caspar on kuvassa yliviivannut luvun viimeiseksi jäävän vitosen ja korjannut viereen numeron kuusi. Seuraavassa kuvassa Caspar kertoo sekä vauvan että äidin olevan terveitä ja onnellisia. 

Perheenlisäyksestä äärimmäisen kiitollinen isä kirjoittaa myös, että vaikka vaimonsa työhön liittyy vahvasti myös julkinen puoli, niin tuore perhe toivoo yksityisyyttä tänä taianomaisena ja henkilökohtaisena aikana. 

Lue myös: Ellie Gouldingin rohkea pukeutuminen herätti huomiota Lontoon yössä: lähti liikenteeseen rintaliivit esillä - paparazzikuvat! 

Yllätysraskaus

Ellie yllätti faninsa helmikuussa, kun brittilaulaja poseerasi Vogue-lehdessä ollessaan kahdeksannella kuulla raskaana. Ellie ja Caspar olivat salanneet raskauden sen viime metreille asti, ja brittipoppari kertoikin lehden haastattelussa, että raskaus tuli yllätyksenä myös avioparille.

– Ei se ollut suunnitelmissa. Ajatus raskaaksi tulemisesta ei tuntunut todelliselta, Ellie totesi lehdelle.

Lue myös: Ellie Gouldingin jättipaljastus - on viimeisillään raskaana: "Ei se ollut suunnitelmissa" - kuvat!

Ellie paljasti Voguelle helmikuussa nauttivansa raskaudesta. 

– Se on saanut minut tavallaan tuntemaan itseni ihmiseksi. Haluaisin käyttää parempaa sanaa kuin feminiininen, mutta minulla on nyt kurveja, joita ei aiemmin ole ollut. Mieheni ja minä nautimme molemmat siitä, Ellie kertoi.

Prinsessa yhdisti

Vuonna 2019 Casparinsa kanssa avioitunut muusikko paljasti haastattelussa, että lapsi sai alkunsa viime elokuussa pariskunnan ollessa romanttisella lomalla ensimmäisen hääpäivänsä kunniaksi. Ellie ja Caspar tapasivat vuonna 2017 prinsessa Eugenien järjestämän illallisen yhteydessä. Brittipoppari ja prinsessa Eugenie ovat läheisiä ystäviä, ja laulaja nähtiin myös prinsessan häävieraana.

Lue myös: Prinsessa Eugenien julkkiskaverit kutsuttiin häihin - katso kuvat! Supermalli Naomi Campbell ja näyttelijä Liv Tyler saapuivat synkänmustissa!

Ellie Goulding Caspar Jopling
Pariskunta meni naimisiin vuonna 2019.

Lue myös: Laulaja Ellie Goulding avautuu vaikeasta äitisuhteestaan - eivät ole tavanneet lähes vuoteen: Äiti alkoi käyttäytyä uhkaavasti!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!