fbq
epa01125073 (FILE) A file photograph dated 2003 of US singer Britney Spears on the Hollywood Walk of Fame, Hollywood, USA. It was announced 19 September 2007 that Britney Spears has been ordered to undergo random drug testing after a court official said there was evidence that she was 'a habitual, frequent and continuous' user of drugs and alcohol. Los Angeles Superior Court Commissioner Scott Gordon was ruling in a dispute between Spears, 25, and her former husband, Kevin Federline, 29, over custody of their two children.  EPA/JAVIER ROJAS
epa01125073 (FILE) A file photograph dated 2003 of US singer Britney Spears on the Hollywood Walk of Fame, Hollywood, USA. It was announced 19 September 2007 that Britney Spears has been ordered to undergo random drug testing after a court official said there was evidence that she was 'a habitual, frequent and continuous' user of drugs and alcohol. Los Angeles Superior Court Commissioner Scott Gordon was ruling in a dispute between Spears, 25, and her former husband, Kevin Federline, 29, over custody of their two children. EPA/JAVIER ROJAS

Britney Spears törttöili liikenteessä – sai taas sakot

Britney Spears joutui tällä kertaa liikennepoliisin haaviin vääränlaisesta ryhmittymisestä. Viime kuussa hän ajoi ylinopeutta Los Angelesin pohjoispuolella.

Kohulaulaja Britney Spears, 42, törttöili liikenteessä poliisipysäytyksen ja sakkolapun arvoisesti. TMZ-verkkolehti kaivoi esiin liikennerangaistuksen, jonka Britney on saanut jo alkukuusta jossain päin Etelä-Kaliforniaa.

Pysäytyksen syynä oli se, että Britney ajoi kaksoiskaistaviivan yli. Yhdysvalloissa, kuten meilläkään, tällaista sulkuviivaa ei saa ylittää. Paikalle sattunut liittovaltion Highway Patrol -poliisi pysäytti laulajan ja kirjoitti tälle 300 euron sakot, TMZ kertoo.

Käytännössä Britney on liittovaltion valvomalla maantiellä luultavimmin joko kääntynyt vasemmalle risteykseen kohdassa, jossa kääntyminen on kielletty tai tehnyt peräti U-käännöksen.

Britney Spearsin isä pääsi sairaalasta - tästä on kyse

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Aivan pienestä tahattomasta sulkuviivan ylityksestä tai ohitusrikkeistä ei yleensä pysäytetä, ja sakko olisi pienempi.

Vauhtia vailla korttia

Viimeksi liikennerike nosti Britneyn otsikoihin kaksi viikkoa sitten. Tuolloin US Sun -lehti paljasti, että Britney oli – tuollakin kertaa Highway Patrolin pysäyttämänä – saanut sakot ylinopeudesta ja kortitta ajamisesta. Kaahailu oli tapahtunut jo syyskuussa. Venturan piirikunnassa Los Angelesin pohjoispuolella.

Rajoitus oli 60 km/h, mutta Britneyllä oli mittarissa yli 90 kilometriä tunnissa.

Britney vauhdikas kuski. Yhdysvalloissa tosin pikkusakkoja ei pidetä minään - jos ei satu olemaan maailmankuulu skandaalijulkkis.
Britney vauhdikas kuski. Yhdysvalloissa tosin pikkusakkoja ei pidetä minään - jos ei satu olemaan maailmankuulu skandaalijulkkis.

Sakkoa tuli melko tarkalleen 1 000 euroa, mutta se ei tullut yksin ylinopeudesta, vaan koska staralla ei ollut mukanaan asianmukaisia asiakirjoja.

Käytännössä tämä tarkoittaa ajokorttia, mutta voi olla, ettei Britney kantanut myöskään mitään muuta todistusta henkilöllisyydestään mukanaan. Kohtaaminen poliisin kanssa oli kuitenkin ollut rauhallinen ja Britney oli yhteistyökykyinen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ylinopeusrikkomus ja kortitta ajoi tapahtui Britneyn ylellisellä valkoisella Mersulla. Tässä kuussa tekemänsä väärän ryhmittymisen ja käännöksen Britney ajoi pienemmällä autolla.

Britneyn ylinopeusmersu kuvattiin Losissa viime viikolla.
Britneyn ylinopeusmersu kuvattiin Losissa viime viikolla.

Britneyn omaelämäkerta The Woman in Me julkaistiin tänään (ti 24.10.), mutta sen paljastuksilla on mediassa mässäilty jo pari viikkoa ennakkotietojen varassa.