Britney Spears romahti isänsä holhottavaksi - kohudokumentti maalaa likaisen kuvan supertähden taustajoukoista

Ulkomaat | 05.03.2021 08:24

Poptähti Britney Spears, 39, nousi julkisuuteen The All New Mickey Mouse Club -ohjelmasta vuonna 1992. Kuusi vuotta myöhemmin julkaistiin hänen debyyttisinglensä Baby One More Time, joka nousi listojen kärkeen ympäri maailmaa. Tähän mennessä Britneyn albumeja ja singlejä on myyty yhteensä yli 100 miljoonaa kappaletta. Laulajan elämä ei ole ollut pelkkää glamouria ja ruusuilla tanssimista, sillä rankkojen mielenterveyskamppailujen jälkeen Britney määrättiin isänsä holhottavaksi.

Lue myös: Näin hurjalta Britney Spears näyttää vietettyään 30 päivää mielenterveysklinikalla – huhujen mukaan holhooja-isä pakotti tähden hoitoon!

Hiljattain julkaistussa Framing Britney Spears -dokumentissa käsitellään tähden elämää ja uraa sekä kohuttua holhousmääräystä. The New York Timesin tekemässä dokumentissa ääneen pääsee muun muassa Britneyn entinen assistentti, joka toivoo laulajan voivan itse kertoa oman tarinansa jonain päivänä.

Britney Spears

Lue myös: Britney Spears haluaa eroon holhoussopimuksestaan: pyytää oikeutta poistamaan isänsä käskyvallan omaan elämäänsä - taustalla vuosia kestänyt sotku ja vapautuskampanja!

”Haluaa vain hyötyä”

Britneyn isä Jamie hallitsee tyttärensä omaisuutta. Britneyn ensimmäisen Las Vegas -konserttisarjan (2013–2017) parissa työskennellyt mies kertoi The Sun -lehdelle Jamie-isän käyttäytyneen tyrannimaisesti ihmisiä kohtaan. Hän vahti kaikkien liikkeitä ja alkoi käskyttää jokaista henkilökunnan jäsentä.

– En usko, että häntä oikeasti kiinnostaa Britneyn hyvinvointi. Häntä kiinnostaa enemmän, miten paljon hän hyötyy tyttärestään.

Isä ja Britney

Lue myös: Britney Spears nähdään oikeussalissa: äiti vaatii edunvalvontasopimuksen purkamista, isä-Jamie vältti syytteen lapsen pahoinpitelystä!

Rakas tukee

Nykyinen miesystävä Sam Asghari on seisonut rakkaansa tukena raskaan oikeustaistelun keskellä. Hän kommentoi Britneyn tilannetta People-lehdelle.

– Haluan vain parasta paremmalle puoliskolleni. Olen kiitollinen kaikesta rakkaudesta ja tuesta, jota hän on saanut. Odotan hienoa ja normaalia tulevaisuuttamme yhdessä, Sam sanoi.

Britney ja Sam

Lue myös: Britney Spears hehkuttaa nuorta rakastaaansa upealla bikinikuvalla - Kääk, mikä runko!

Uhkaa lopettaa uransa

Laulaja on uhannut lopettaa uransa, mikäli ei saa päätösvaltaa elämästään ja omaisuudestaan. Britneyn oli tarkoitus aloittaa uusi Dominationkonserttisarjansa Las Vegasissa helmikuussa 2019, mutta show peruttiin vain kuukautta ennen ensi-iltaa. Tuolloin syyksi kerrottiin Britneyn isän terveysongelmat, mutta uusimpien väitteiden mukaan poppari ei aio esiintyä, ennen kuin on saanut vapautensa takaisin.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press, Getty Images ja Lehtikuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!