Katso kuvat!
dua lipa

Brit Awards -gaalassa sääret vilahtelivat ja ryntäät rutistuivat – näin upeissa asuissa kansainväliset tähdet juhlivat: kuvat!

Ulkomaat | 12.05.2021 20:01

Lontoossa juhlittiin eilen illalla (11.5.) brittien saarilla tunnettuja musiikkitähtiä BRIT Awards -palkintogaalassa. Juhlatilaisuus järjestettiin jo 41:nnen kerran, ja tilaisuuteen kutsutut julkkikset olivat vetäneet jälleen ykköset ylleen.

Tänä vuonna yhteneväisenä teemana oli vilahtelevat sääret monien säväyttävän kauniiden neitojen upeissa mekoissa. Useimmat jättivät myös selkänsä ja olkapäänsä mahdollisimman paljaiksi avonaisissa asuissaan. 

Lue myös: Oscar-gaala herätti ristiriitaa yleisössä! Anthony Hopkins juhli toista Oscar-pystiään Walesissa 

Vaatteiden värimaailma oli hyvin sekavan kirjava, sillä juhlapuvut kattoivat lähes koko pigmenttikartaston. 

Dua Lipa 

Entinen huomiota herätti varmasti artisti Dua Lipa, 25, joka voitti vuoden parhaan naisartistin ja albumin pystit. Heleä-ääninen laulaja otti palkintonsa vastaan kultaisenkiiltävässä mekossa, joka rutisti hänen rintansa hyvin edustavaan kuntoon. 

dua lipa

Mabel

Espanjassa syntynyt puoliksi brittiläinen ja puoliksi ruotsalainen Mabel Alabama-Pearl McVey, 25, eli laulaja Mabel naulitsi katseita punaisella matolla. Hän herätti huomiota pukeutumisellaan, koska hänen kirkkaan vihreän vaatteensa läpi lipsahti nöpöttävät nännit muutamaan kertaan.

mabel 2

Lue myös: Paljasta pintaa punaisella matolla! Oscar-gaalapuvuissa kaikki kangas kului mekon helmoihin– asujen yläosat hyvin avonaisia

mabel

Raye

Lontoolainen laulaja-lauluntekijä Rachel Agatha Keen, 23, joka tunnetaan paremmin artistinimellään Raye, oli pukeutunut räikeän pinkkiin mekkoon. Hänen parhaat puoleensa puskivat esiin hänen gaalapuvustaan, sillä se korosti hänen kauneuttaan kaikilla mahdollisilla tavoilla. 

raye

Griff

Vuoden tulokas Sarah Faith Griffiths, 20, vilautti myös säärtään valokuvaajille, kun esitteli saamansa pystiä pressihuoneessa. Hän on julkaisi vuonna 2019 debyyttisinkkunsa Mirror Talk, ja on esiintynyt nimellä Griff. 

griff
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!