fbqBridget Jones -tähti Renée Zellwegerin asunto vietiin käsistä – ostajien kesken räjähti todellinen hintasota | Seiska
Ulkomaat
05.12.2021 22:01
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Renée Zellweger
Bridget Jones -tähti Renée Zellwegerin asunto vietiin käsistä – ostajien kesken räjähti todellinen hintasota
Ulkomaat
05.12.2021 22:01
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Bridget Jones -leffatähti Renée Zellwegeriä, 52, on amerikkalaismedioissa kutsuttu Hollywoodin kiinteistöguruksi.

Hän on sijoittanut hittielokuvistaan tienaamiaan rahoja kiinteistöihin, joita on ollut ainakin Los Angelesissa, Connecticutissa, New Yorkin edustalla The Hamptonsissa ja Teksasin pääkaupungissa Austinissa.

Lue myös: Et takuulla tunnistaisi! Näin kummalliselta näyttää Bridget Jones -elokuvien tähti Renée Zellweger keskellä kuvauspäivää - paparazzi ikuisti myös tv:stä tutun miesystävän!

Muutama viikko sitten Renée teki jälleen onnistuneen asuntokaupan. Hän myi muutamassa viikossa Kalifornian-kotinsa ja tienasi kaupoissa 450 000 euroa yli pyyntihinnan. Yli 400 neliön talon kauppahinnaksi tuli 5,7 miljoonaa euroa.

Renée tienasi ensimmäisestä Bridget Jones -leffastaan yli kolme miljoonaa euroa vuonna 2001. Jatko-osia elokuvalle on tehty kaksi.
Renée tienasi ensimmäisestä Bridget Jones -leffastaan yli kolme miljoonaa euroa vuonna 2001. Jatko-osia elokuvalle on tehty kaksi.

Lue myös: Renée Zellweger kyllästyi ulkonäkönsä arvosteluun: Miksi haluamme nöyryyttää ihmisiä julkisuudessa?

Renéen kodista käytiin todellista hintakilpailua. Hacienda-tyylinen talo sijaitsee Topanga Canyonin karun kauniin luonnon keskellä. Kodin ympärillä avautuu koskematon luonto, ja tontilta on kivenheitto Topanga State Park -luonnonpuistoon.

Renée ei silti asunut syrjäisessä vuoristossa kaukana sivistyksestä, vaan talo on Malibun ja Santa Monican välimaastossa. Sieltä hurauttaa autolla Beverly Hillsiin vain 20 minuutissa.

Katso kuvat talosta tuoreimmasta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!