Katso kuvat!

Breaking Bad -tähti myy rantalukaaliaan! Näyttelijä Bryan Cranston pyytää asunnosta yli 4 miljoonaa - onko tämä sen väärti?

Ulkomaat | 03.03.2021 18:00

Kulttiklassikko Breaking Bad -televisiosarjan päätähtenä näytellyt Bryan Cranston, 64, myy rantalukaaliaan huimalla summalla. Hän pyytää hulppeasta asunnosta 5 miljoonaa dollaria eli, noin 4,16 miljoonaa euroa.

Hän itse maksoi asunnosta vain puolet pyytämästään, kun osti sen vuonna 2007. Tuolloin tontilla oli erittäin huonokuntoinen talo, jonka näyttelijä jyräsi kuntoon. Hän rakennutti tilalle omalaatuisen ja ekoystävällisen asunnon.

Lue myös: Breaking Bad -tähti Bryan Cranston suunnitteli tyttöystävänsä murhan! 

Täysin ekoystävällisen luksuslukaalin hiilijalanjälki on pyöreä nolla, ja se on Kalifornian osavaltiossa Ventura County -maakunnassa upealla rantatontilla. 

4
2

Lue myös:Tyra Banks törsäsi rantataloon lähes 4 miljoonaa - kaipaako supermallin uusi luksuslukaali silti remonttia? Kuvat! 

5
6

Lue myös:  Näyttelijäkomistus Zac Efron laittoi luksuskotinsa myyntiin: pyytää talosta peräti 4,8 miljoonaa euroa - katso kuvat hulppeasta lukaalista 

7
9

Lue myös: Toimintatähti törsäsi huolella! Sylvester Stallone osti uuden miljoonalukaalin – maksoi lähes 29 miljoonaa euroa: katso kuvat 

10
12

Luksusta

Näyttelijän luomassa talossa on keskitytty tukemaan kestävän kehityksen ja energianhyötykäytön tehokkuutta. Yli 227 neliön rakennus on valmistunut vuonna 2013, ja siinä on 3 makuuhuonetta sekä neljä kylpyhuonetta.

Lue myös: Selena Gomez teki keittiöstään televisiostudion – katso sisäkuvat laulajakaunottaren 4,2 miljoonan luksuslukaalista! 

Asuntoon kuuluu erikoisvalmistetut huonekalut ja mittava taidekokoelma, jotka voi ostaa asuntokaupan mukana. Talon seinät ovat lasia ja lattia hienoksi hiottua betonia. Lukaaliin kuuluu kaikki älykodin hienoudet. 

Yläkerran sviittimäisessä makuuhuoneessa on hieno kylpyamme ja höyrysuihku. Toisen kerroksen parvekkeelta on kauniit maisemat merelle, kun alakerran terassilta pääsee sujuvasti rantahiekalle. 

14
16

Lue myös: Supersankarinäyttelijä osti rantalukaalin – Gal Gadot maksoi hulppeasta asunnosta yli neljä miljoonaa: katso kuvat 

17
18

Lue myös: 750 pullon viinikellari! Täällä hulppeassa lukaalissa Miley Cyruksesta eronnut Liam Hemsworth paransi sydänsurunsa veljiensä tukemana – kuvat!

19
20

Lue myös: Tältä näyttää Beverly Hillsin pornoimman kotirouvan sinkkulukaali: Erika Girardin uusi vaatimaton koti - katso kuvat ja vertaa! 

21
22
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!