fbq
paige Vanzant

Bada-Bum! Tyrmäävä Paige VanZant uima-asussa - arvaistiko tämän hilpeän hymyn piilottavan ärhäkän taistelijan? 

Vapaaottelija Paige VanZant, 26, oli kesätunnelmissa, kun hän jakoi itsestään häikäisevän kuvan futuristisessa uima-asussa. Vaalea kaunotar lumoaa katsojan paikalleen viettelevällä katsellaan. 

Hänen ihanat silmänsä pilkottavat tuulessa tuivertavien hiuskiehkuroiden takaa. Paigen vienosti auki oleva suu saa ihailijan luulemaan, että hän olisi kutsumassa luokseen. 

- Ranta beibi, Paige kirjoittaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💗 Beach Babe 🏝 . @si_swimsuit

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

Tyrmäävä urheilija on mättänyt verisesti muita ottelijoita UFC-häkeissä, kun hän on astunut octagoniin korsisarjan ja kärpässarjan mittelöissä. Nainen on taistellut 12:Sta ottelustaan itselleen kahdeksan voittoa, joista kaksi tyrmäämällä ja kolme kuristuksilla. 

Yksi naisen mieleenpainuvimmista mättämisistä on varmasti hänen vauhdikas ottelunsa Bec Rawlingsia vastaan vuonna 2016. Urheilijoiden välinen suunsoitto ennen ottelua oli hyvin aggressiivista Becin puolelta, jonka Paige tyrmäsi hyppypotkulla ja sitä seuraavilla lyönneillä. 

Ottelulla oli paljon seuraajia, koska se oli Paigen ensimmäinen ottelu Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun osallistumisen jälkeen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stay low, go fast. Kill first, die last. One shot, one kill. Not luck, all skill. #tbt

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

Paigea puri ilmeisesti tanssikärpänen, kun hän oli amerikkalaisessa jorauskilpailussa. Hän on siitä lähtien jakanut Instagramissa videoita, joissa hän tanssii hilpeänä erilaisia koregrafioita. 

Hänen jorauspätkänsä on tuotu sovellukseen tanssikeskeisestä TikTokista, minkä voi huomata niissä lukevasta logosta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Search us;) @akickasslovestory on tik-tok!!

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on