Katso kuva!

"Adoptoikaa minut!" Salaiset kansiot -tähtikaksikon yhteiskuva villitsi fanit täysin: "Tiesit, että tämä kuva rikkoo internetin"

Ulkomaat | 19.04.2021 19:01

The Crown -sarjassa Margaret Thatcheria esittänyt Gillian Anderson, 52, julkaisi harvinaisen yhteiskuvan Salaiset kansiot -sarjan vastanäyttelijänsä David Duchovnyn, 60, kanssa. 

Kuvassa Dana Scullyna ja Fox Mulderina tunnettu parivaljakko istuu vierekkäin ja hymyilee kameralle. David on kasvattanut hopeanharmaan koronaparran, ja Gillianilla on sylissään hieman ennen uutta vuotta hankkimansa Stella-niminen koira. 

– Stella sai uuden kaverin tänään, kuvatekstissä todetaan. 

Lue myös: Gillian Andersonin erosta hurja kolmiodraama – prinsessa Dianan ystävä jäi rannalle

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gillian Anderson (@gilliana)

Fanit riemastuivat

Salaiset kansiot -sarjan fanit suorastaan räjähtelivät riemusta nähtyään yhteiskuvan. 

– Kuolin juuri tuhat kertaa tämän kuvan takia.

– Aivan kuin olisit tiennyt, että tämä kuva rikkoo internetin.

–  Adoptoikaa minut pliis.

–  Hitto soikoon, kuningas ja kuningatar ovat tehneet paluun!

–  Päivän serotoniiniannokseni.

Lue myös: Jestas, mikä kuva! Salatut kansiot -sarjastakin tuttu Gillian Anderson poseeraa yläosattomissa hurjassa seurassa - katso!

Suosittu parivaljakko myös Suomessa

Salaiset kansiot on tuttu sarja myös monelle suomalaiselle, ja sitä onkin esitetty niin MTV3-, FOX- kuin Sub-kanavilla. Katsojia viihdytti etenkin se, kuinka hyvä kemia päänäyttelijöiden välillä vallitsi. 

Katso myös: Näin alasti et ole nähnyt Salaiset kansiot -seksipommi Gillian Andersonia, 49, ikinä - rohkea kuva turkistarhausta vastaan!

Suursuosion saavuttanutta Salaiset kansiot -sarjaa esitettiin televisiossa lähes kymmenen vuotta vuosina 1993–2002. Lisäksi sarjasta on tehty kaksi elokuvaa, X-Files – taistelu tulevaisuudesta ja X-Files: Usko koetuksella, sekä minisarja, joka nimettiin alkuperäisen sarjan mukaan ja joka jatkoi siitä, mihin alkuperäinen sarja jäi. Minisarjaa tuotettiin kaksi kautta vuosina 2016–2018.

Gillian Anderson David Duchovny
David ja Gillian, eli Mulder ja Scully ensimmäisessä X-files -elokuvassa vuodelta 1998.

Sarja sai 56 Emmy-ehdokkuutta, ja se voitti niistä 15. Mark Snow’n tekemä sarjan tunnuskappale Materia Primoris on voittanut lukuisia parhaimman televisiosarjan tunnusmusiikin palkintoja. 

Lue myös: X-Files - Salaiset kansiot palaa ruutuun - David Duchovny sai oman tähden!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!