fbqAdele paljastaa syyt hulvattoman Instagram-lähetyksensä taustalla: ”En tekisi sitä koskaan uudestaan” | Seiska
Ulkomaat
03.12.2021 12:31
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Adele
Adele paljastaa syyt hulvattoman Instagram-lähetyksensä taustalla: ”En tekisi sitä koskaan uudestaan”
Ulkomaat
03.12.2021 12:31
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Hiljattain uuden albuminsa julkaissut Adele, 33, avasi vihdoin keskustelua herättänyttä Instagram-livelähetystään. Laulaja piti lokakuussa ensimmäisen Instagram-livensä, jossa vastaili seuraajien kysymyksiin yli 40 minuutin ajan.

Sessiosta syntyi tolkuton määrä meemejä, jotka levisivät netissä vimmatusti. Syy tähän oli yksinkertainen: laulajan sometaidot olivat aavistuksen ruosteessa. Adele naputteli hämmästyneenä näyttöään ja kyseli apua lähetystä katsoneilta seuraajiltaan. Lähetystä on luonnehdittu hulvattomaksi sen kaikkine vaiheineen.

Nyt Adele kertoo, mistä oli kyse. Kauneusvloggaaja Nikkietutorials julkaisi vastikään videon, jossa laulaja on hänen meikattavanaan. Viinin ja kosmetiikan täyteisen videon loppupuolella kaksikon keskustelu siirtyy somemaailmaan ja myös Instagram-live nousee puheenaiheeksi.

- Sinähän pidit live-lähetyksen hiljattain… voisitko tehdä niitä useammin? Nikkie kysyy.

- En, koska minulla ei ollut mitään v*tun hajua, kuinka sitä käytetään. 

- Se (live) oli loistava! Täyttä kultaa, Nikkie rohkaisee.

Lue myös: Adele järjesti faneilleen ikimuistoisen yllätyksen: ”Tapan teidät, jos pidätte ääntä” – tilannetta seurasi shokkireaktio!

NÄYTTÖ JÄÄTYI

Adele pysähtyy pohtimaan, mikä somettamisessa meni lopulta pieleen.

- Luulen, että näyttö jäätyi. En nähnyt kenenkään puhuvan minulle. Jouduin menemään koko ajan erikseen kysymysboksiin nähdäkseni minulle esitetyt kysymykset. Selailin näyttöä edestakaisin, laulaja selittää tapahtunutta.

- En tekisi sitä koskaan uudestaan. En ymmärrä, mistä siinä hössötyksessä on kyse. En nauttinut siitä. Tai nautin kyllä sen lähetyksen aikana, mutta kun kaverini kyselivät, olenko ok ja tiesinkö mitä teen, minä ärsyynnyin, Adele myöntää Nikkielle.

Lue myös: Naisilta brutaaleja kommentteja! Adele pettyi keskusteluun painonpudotuksestaan: Kehoani on esineellistetty koko urani ajan

SEKSIKYSYMYS HÄMMENSI

Liven aikana Adele paljasti itsestään monia faktoja aina lempiväristä lempiruokaansa. Nettikansaa on erityisesti villinnyt seuraajan kyselyt Adelen seksikumppanien määrästä, johon laulaja oli vastannut hämmentyneesti, ettei tiedä mitä tämä kysymyksellä tarkoittaa.

Tähti kyseli neuvoja liveä seuranneelta kollegaltaan Alicia Keysilta. Laulaja Troye Sivankin kantoi kortensa kekoon tiedustelemalla, tarvitsisiko tähtiartisti apua.

Lue myös: Uuden rakkaan löytänyt Adele jyrähtää julkisuusmylläkästä: Se on ollut paskaa!

Adele ja Rich Paul
Adele ja hänen tuore poikaystävänsä Rich Paul kävivät koripallopelissä yhdessä syksyllä. Parin kihlauksestakin on huhuttu. Laulaja on puhunut avoimesti avioeron jälkeisestä rakkaudestaan Vogue-lehdelle.