George Clooney

60 vuotta täyttänyt George Clooney hätyyteltiin leffan teosta etätöihin – valkokankaan seksisymboli pyykkää ja hoitaa lapsia kotona

Ulkomaat | 06.05.2021 10:34

Näyttelijä George Clooney oli 33-vuotias, kun hän nappasi lastenlääkärin roolin Teho-osasto-sarjasta.

Katsojat rakastuivat välittömästi miehen poikamaiseen hymyyn ja flirttailevaan katseeseen. Vaikka ikää on kertynyt mittariin, ei charmi ole kadonnut. Torstaina toukokuun 6. päivänä hän täyttää 60 vuotta. Ikääntymiseen ja ulkonäköpaineisiin George on tähän asti suhtautunut huumorilla.

Kymmenen vuotta sitten hän vitsaili toimittajille esittämällä Maailman seksikkäintä elossa olevaa miestä lönköttelemällä rollaattorin varassa. Tänään on eri ääni kellossa

– Nyt kun täytän 60 vuotta, ei tuo vitsi enää naurata, George toteaa haastattelussa AARP the Magazinelle.

Yleisöäänestysten mukaan George on maailman seksikkäin ja vaikutusvaltaisin mies sekä Hollywoodin fiksuimpia, halutuimpia ja parhaiten pukeutuvia tähtiä.
Yleisöäänestysten mukaan George on maailman seksikkäin ja vaikutusvaltaisin mies sekä Hollywoodin fiksuimpia, halutuimpia ja parhaiten pukeutuvia tähtiä.

Lue myös: Teho-osasto-sarja teki George Clooneysta supertähden – katso mitä legendaarisen sairaalasarjan tähdille kuuluu tänään!

Oma isä pottuilee iästä

Kolme vuotta sitten George joutui vespallaan vakavaan liikenneonnettomuuteen Italiassa. Kuntoutuksessa huomattiin, että hän sairastaa niveltulehdusta, jonka oireita ovat muun muassa nivelten turvotus, kipu ja punoitus. Onnettomuus ja diagnoosi ovat hidastaneet miehen menoa. Kaksi rakasta harrastusta, moottoripyöräily ja koripallo saivat jäädä.

– Puhun itsestäni keski-ikäisenä miehenä, johon isäni aina heittää, että tunnetko montakin 120-vuotiasta, George nauraa.

Lue myös: Hepsankeikka ja bisnesnainen – Seiskan muotipoliisi ruotii George Clooneyn Amal-rakkaan tyylin!

Myös korona-aika sai Georgen tuntemaan itsensä vanhaksi. Viimeisimmän leffan kuvaukset päättyivät viime vuonna koronakevään kynnyksellä.

– Työntekijät kiiruhtivat editointihuoneeseen ja ilmoittivat, että vanhempien ihmisten on jatkossa työskenneltävä kotoa käsin.  Olin ihan että hetkinen, olenko minä muka vanha mies nyt.

George ei ole tavannut omia tai appivanhempiaan vuoteen. Eristys on tuntunut raskaalta ja kohtuuttomalta etenkin iäkkäiden läheisten näkökulmasta.

– Nyt olisi tärkeä aika tavata. Tilanne on epäreilu, George harmittelee.

George on ollut naimisissa brittiläis-libanonilaisen asianajajan Amal Clooneyn (o.s. Alamuddin) kanssa vuodesta 2014.
George on ollut naimisissa brittiläis-libanonilaisen asianajajan Amal Clooneyn (o.s. Alamuddin) kanssa vuodesta 2014.

Lue myös: Amal Clooney synnytti kaksoset: George-puoliso "sai rauhoittavia"!

Kotityöt uusi harrastus

Meikkiä George ei naamaansa laita ja hiuksensa hän on leikannut itse 25 vuoden ajan.

On myös tapoja, joissa George ei jousta: hän karttaa internetiä, ei käytä sosiaalista mediaa ja kirjoittaa kirjeet käsin. Leffakuvaukset eivät saa haukata koko kesää, sillä George haluaa nauttia lomasta perheensä kanssa kakkoskodissaan Italian Como-järvellä. Matkailu on tosin saanut pandemian myötä jäädä.

Koronarajoitukset ovat sulkeneet Georgen neljän seinän sisälle perheenisän rooliin.

– Minäpä kerron uudesta harrastuksestani: päivittäin kaksi, kolme koneellista pyykkiä, astianpesua aamusta iltaan, koska lapseni ovat sottapyttyjä. Ja ilmeisesti lapsetkin on pestävä aika ajoin, George kertoili W Magazinelle lockdown-tunnelmistaan.

Kokkaustakin komistus on harjoitellut, mutta poltettuaan näppinsä pahasti ja leikattuaan sormensa keittiöveitsellä, on ruuanlaitto jätetty suosiolla taitavampien kokkien vastuulle.

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!