fbq
20220901, Vantaa. Vuoden 2022 BB-talo. Kuvassa Janni Hussi.
20220901, Vantaa. Vuoden 2022 BB-talo. Kuvassa Janni Hussi.

Näin loukkaantunut Janni Hussi voi nyt – taustalla toinenkin terveyshuoli: "Pääty puukon alle"

Olkapäänsä loukannut Janni aloitti eilen pitkän kuntoutusjakson.

Media-alan moniosaaja Janni Hussi, 32, kertoo nykyisestä voinnistaan.

Jannille sattui haaveri isänpäivänä vajaa viikko sitten, kun hän kaatui portaissa.

Tämän seurauksena hänen oikea olkapäänsä otti osumaa. Jannin mies Joel kuskasi tämän päivystykseen saamaan hoitoa. Hänestä otettiin röntgenkuvat ja ortopedi arvioi tilanteen.

Janni Hussille kävi ikävästi – Jolle kiidätti päivystykseen

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Muutama päivä onnettomuuden jälkeen Janni kertoi, että olkapää ei onneksi tarvitse leikkausta, sillä se meni sijoiltaan. Se parantuu kuntouttamalla.

Janni Hussin ilta kostautui: "Tuntui kuin olisi jäänyt jyrän alle"

Nyt Janni on päivitellyt kuulumisiaan Instagram-tililleen videon muodossa. Videolla hän jumppaa vaurioitunutta olkapäätään.

–  Siinä se on killunu mukana ja katellu ku vasuri mennä pyöriny ympyrää monta vuotta, kunnes pääty puukon alle. Tässä ei onneksi puukkoa vielä tarvittu! Janni huokaa helpotuksesta ja viittaa aiempaan operaatioonsa.

Janni on toiminut myös kartturina tänä vuonna rallikuski Lauri Joonalle.
Janni on toiminut myös kartturina tänä vuonna rallikuski Lauri Joonalle.

Loukkaantuminen turhauttaa

Jannilla on taustalla nimittäin toinenkin olkapäähän liittyvä terveyshuoli. Hänen vasen olkapäänsä päätyi leikkauspöydälle sen jälkeen, kun Janni oli yli vuosikymmenen ajan kärsinyt erilaisista ongelmista. Olkapää leikattiin viime vuoden helmikuussa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Juontaja kertoo tuoreessa julkaisussaan, että aloitti eilen kuntoutuksen ensimmäisen vaiheen fysioterapeutin ohjeiden mukaisesti.

Kiva että pääsee liikkeelle, mut kylhän nää ”turhat” loukkaantumiset tuppaa aina syömään naista. Nyt ensimmäisesssä vaiheessa tarkoitus saada lisättyä olkapään alueella aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Kuminauhat ja muut hurjat tulee sitten vasta myöhemmin, hän avaa aihetta enemmän.

Lopuksi Janni haluaa toivottaa vielä tsemppiä muille, jotka joutuvat kuntouttamaan itseään syystä tai toisesta. Hän antaa ymmärtää, että sinnikkäästä kuntoutuksesta ja ohjeiden noudattamisesta on todella hyötyä pidemmän päälle.

Janni Hussi kertoo työnsä aiheuttavan ikäviä fyysisiä oireita: "Niska tykkää jysähdellä"

Näin julkaisun kokonaisuudessaan alta tai täältä.