Janne Kataja ja Maria Veitola

Ystävä kertoo totuuden Janne Katajan oudosta arjesta - Niina Lahtinen täräyttää suosikkiohjelmassa: "En voisi ikinä seurustella Jannen kanssa - hän on umpihullu"

Telkkari | 26.09.2021 07:01

Ensi torstaina MTV3-kanavalla nähtävässä Yökylässä Maria Veitola -jaksossa Maria vierailee juontaja ja näyttelijä Janne Katajan, 41, luona Riihimäellä. Vauhdikas ensimmäinen päivä huipentuu illalliseen, johon osallistuu moni Jannen lapsuudenystävä.

Yksi Jannen lapsesta asti tunteneista hyvistä ystävistä on Niina Lahtinen, 41. Jannen toisen hyvän ystävän Aku Hirviniemen kanssa pitkään yhdessä ollut Niina kertoo illallispöydässä Jannen olleen erikoinen jo lapsena.


- Janne oli hyvin outo poika. Hän oli kiinnostunut sellaisista asioista, joista ei yleensä sen ikäiset ole kiinnostunut. Hän esimerkiksi perusti ensimmäisen yrityksensä 14-vuotiaana.


- Janne on umpihullu. Minä en voisi olla hänen kanssaan esimerkiksi parisuhteessa. Hänen jääkaappinsa täyttyy Oivariini-margariinista, kun hän aina vaan ostaa uuden. Häneltä tavallaan puuttuu sellaisia arjenhallinnan perusasioita.

Lue myös: Mitä ihmettä, Janne Kataja?! Näyttelijä julkaisi Krisse Salmiselta saamansa hämmentävän nuoruuskuvan: "Muisto on yhteinen"

Janne Kataja, Niina Lahtinen ja ystävät
Janne Kataja on tuntenut Niina Lahtisen ja monta muuta ystäväänsä jo lapsesta saakka.

Maria kertoo Jannelle ja tämän ystäville olevansa kateellinen heidän välisestä yhteisöllisyydestä sekä siitä, että nämä ovat tunteneet toisensa lapsesta asti ja ruvenneet jopa tekemään bisnestä toistensa kanssa.


- Kun on läheinen jonkun kanssa, niin työasioissa ollaan sitten usein paljon suorempia hyvien ystävien kanssa, illan isäntä kertoo yhtälön huonoista puolista.


Ilan viettäminen seurueen kanssa tekee Mariaan selvästi vaikutuksen, ja tämä hehkuttaa vielä myöhemminkin kameralle Jannen ja tämän läheisten ystävien välistä sidettä.

Lue myösMaria Veitola paljastaa: Heidän luokseen en ikinä lähtisi yökylään: "Itsesuojeluvaisto rajoittaa"

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!