fbqYökylässä Maria Veitola: Tunna Milonoffin sirkusopettajana työskentelevä vaimo paljastaa yllättävän yksityiskohdan parin arjesta: "Meissä on se ero..." | Seiska
Telkkari
11.10.2021 12:01
Teksti: Elina Korvola|Kuvat: MTV3
Yökylässä Maria Veitola
Yökylässä Maria Veitola: Tunna Milonoffin sirkusopettajana työskentelevä vaimo paljastaa yllättävän yksityiskohdan parin arjesta: "Meissä on se ero..."
Telkkari
11.10.2021 12:01
Teksti: Elina Korvola|Kuvat: MTV3

Maria Veitola pääsee käymään kylässä Yökylässä Maria Veitola -sarjassa Tunna ja Jenni Milonoffin boheemissa kodissa Oulunkylässä. Pari on muuttanut kolme kuukautta sitten kahden kouluikäisen lapsensa kanssa Kruunuhaan sykkeestä rauhalliseen lähiöön.
Jaksossa käy ilmi, että toimittaja Riku Rantalan kanssa tekemästään hervottomista tempauksistaan tutusta Madventures-sarjasta muistettu ohjaaja ja tv-persoona Tunna Milonoff onkin kotioloissa kontrollifriikki. Rantala ja Milonoff on tehneet yhdessä myös Docventures-ohjelmaa.

Lue myös: Tältä näyttää Tunna Milonoffin harvoin julkisuudessa nähty vaimo, pari avoimena Maria Veitolalle: ”Välillä on ihan hirveätä ja silloin pitää muistaa, että sekään ei kestä ikuisesti”

Jenni kestää kasoja

Maria huomaa, että Tunnan ja Jennin eri puolilta maailmaa tuoduin esinein sisustetusta kodista löytyy myös hänen ihailemansa pallotuoli ja ihmettelee, kuinka lapsiperhe-elämä ja design sopivat yhteen.
– Meissä on se ero, että mä kestän kasoja, mutta Tunna ei, Jenni kertoo.
– Niin, ehkä kyse on jostain kontrollista, jonka kanssa koko ajan taistelee, Tunna sanoo.

Maria Veitola
Jenni ja Tunna toivottavat Maria Veitolan tervetulleeksi.

Maria kysyy, onko Tunna kontrollifriikki.
– Olen minä joo, jo siinä vaiheessa, kun tulen tietoiseksi siitä, että olen sellainen ja yritän tehdä asioita sen eteen, että se vähän siirtyisi syrjään, niin silloin se prosessi on jo ikään kuin alkanut, Tunna tunnustaa.

Lue myös: Maria Veitola paljastaa: Heidän luokseen en ikinä lähtisi yökylään: "Itsesuojeluvaisto rajoittaa"

Kaktusta pöydässä

Kontrollin tarve kiinnostaa Mariaa ja hän kyselee siitä lisää autossa matkalla ruokaostoksille. Puheeksi tulee Madventuresin jakso, jossa Riku ja Tunna testasivat Amazonin viidakossa alkuperäiskansojen vahvaa lääkettä, kasviuutejuoma Ayahuascaa. Edes tämä voimakas psykedeeli ei Tunnan kertoman mukaan saanut häntä päästämään irti.
– Mitä se kokemus opetti sulle?, Maria kysyy.
– Kokemus opetti sen, että sen kontrollin takana on pelko, Tunna kertoo Marialle.
Illaksi laitetaan tacoja ja sitä varten Maria ja Tunna hankkivat tykötarpeiksi muun muassa kaktusta meksikolaisesta elintarvikeliikkeestä. Ruoanlaiton lomassa Maria kysyy Jenniltä, että miten Tunnan tarve kontrollin näkyy parin suhteessa.
– Tulee sellaisia tilanteita, että en hirveästi tee päätöksiä, koska tiedän, että jos ehdotan tai päätän jotain, niin tulee jossain vaiheessa ilmi, että olisiko se ollut kuitenkin se toinen ratkaisu, Jenni sanoo.

Tunna ja Jenni
Ruoan äärellä puhutaan Tunnan ja Jennin pitkästä parisuhteesta.

 

Lue myös: No nyt! Yökylässä Maria Veitola alkaa taas - suosikkijuontaja vierailee Sanna Marinin, Sampo Kaulasen ja Paula Vesalan luona


Elokuva viitoitti polkua

Jakson lopulla Maria ja Tunna käyvät uimassa perheen omassa altaassa. Maria kysyy, mitä varttunut Tunna tahtoisi sanoa nuorelle Tunnalle.
– Oikeastaan melkein saman, minkä sanoisin nykyiselle itselleni. Älä spennaa niin paljon, asiat ei oikeasti ole niin tärkeitä kuin sinä luulet. Ja ehkä sen, että kulje tuota samaa polkua. Uskallus on ollut tosi tärkeätä, Tunna sanoo.
Tunna kertoo Marialle, että Dead Poets Society eli Kuolleiden runoilijoiden seura (1989) oli hänelle käänteentekevä filmi.
– Aikoinaan minulle tosi merkittävä elokuva oli Dead Poets Society, jonka slogan kuului Carpe diem. Seize the day. Make your life extraordinary! Ilman sitä leffaa en olisi varmaan lähtenyt Intiaan. En olisi tehnyt niin kuin tosi monia asioita, Tunna pohtii.

Yökylässä Maria Veitola -sarjan uudet 7. kauden jaksot nähdään MTV3:lla torstaisin kello 21.00.