Macaylau Culkin

Yksin kotona -elokuva tulee takaisin - fanit pettyivät ex-lapsitähti Macaulay Culkinin ilmoitukseen

Telkkari | 14.10.2021 19:01

Ysärilasten suosikkielokuva Yksin kotona saa uuden version. Suoratoistopalvelu Disney+ puuhaa klassikosta uudistettua versiota uusin tähdin. Alkuperäisten Yksin kotona -elokuvien päätähti, pikkupoika Kevin McCallisteria näytellyt Macaulay Culkin, 41, kuitenkin paljastaa, että hän ei ole mitenkään mukana uutuuselokuvan tekemisessä.

Culkin tiedotti asiasta Twitterissä.


- Moi kaikki. Koska minulta on kysytty tätä paljon tänään, tiedonantona: En ole Yksin kotona -elokuvan uutuusversiossa. Toivotan kuitenkin kaikille mukana oleville onnea, Culkin kirjoittaa.

Fanit eivät ole olleet mielissään ilmoituksesta. Moni Twitter-kommentoija kirjoittaa boikotoivansa uutuuselokuvaa ihan sen vuoksi, ettei alkuperäistähti ole siinä mukana.

- No siinä tapauksessa ei tarvitse katsoa, eräs kommentoija kirjoittaa.

- Uusintaversiot eivät koskaan päihitä alkuperäistä, joten olen varma, ettet menettänyt mitään, kun et ole mukana, yksi kommentoija sanoo.

- Olisit sopinut elokuvaan vaikka isäksi tai opettajaksi tai miksi lie, toinen kirjoittaa,

- Olet yhä paras Yksin kotona -hahmo, eräs ylistää.

Macaulay Culkin
Macaulay Culkin näytteli ysärin alussa rosvoja huijannutta pikkupoikaa valkokankaalla.

Uutuuselokuva on nimeltään Home sweet home alone ja siinä näyttelevät muun muassa Aisling Bea, Ellie Kemper, Rob Delaney ja Kenan Thompson.

Culkinista tuli isä tänä vuonna. Hän ja puolisonsa, näyttelijä Brenda Song, 33, saivat pojan, jonka nimeksi tuli Dakota.

Macaulay Culkin
Macaulay Culkin kuvattiin tänä syksynä vaunuttelemasta pienokaisensa kanssa.
Teksti:Tanja Korpela
Kuvat:AOP
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!