fbq
Telkkari
22.04.2021 18:15
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
Samu Haber
Wow! The Voice of Finland -finaalissa kuullaan soolouralle siirtyneen Samu Haberin uuden sinkun ensiesitys - lavalla myös Haloo Helsinki!
Telkkari
22.04.2021 18:15
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Huomenna nähtävässä The Voice of Finland -ohjelman finaalilähetyksessä kisaavat Maija Vilkkumaan tiimistä Ira Mikkonen, 26, Juha Tapion tiimistä Kalle Virtanen, 33, Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin tiimistä Milla Kotilainen-Dwyer, 18, ja Redraman tiimistä Elise-Juliette, 16.

TVOF-ohjelman kymmenen kauden finaali huipentuu huomenna perjantaina 23. huhtikuuta, kun Logomon lavalle nousevat kaikki neljä upeaa finalistia. Finalistien lisäksi lavalla nähdään tähtiesiintyjät Samu Haber ja Haloo Helsinki! Finaalin voittaja valitaan yleisöäänestyksellä.

Lue myös: Anna Puu ulos The Voice of Finlandista – tilalle yksi maamme tunnetuimmista tähdistä!

Samun sinkun ensiesitys

Finaalilähetyksessä päästään kuulemaan jatkoa yhdelle Suomen kansainvälisesti menestyneimmän artistin soolouralle, kun Samu esittää uuden singlensä ensi kertaa livenä. Samu ilmoitti viime marraskuussa siirtyvänsä soolouralle, ja huomenna julkaistava Täältä tullaan -kappale on Samun soolotuotannon toinen julkaistava kappale. 

Toiveikkaan pop-kappaleen on säveltänyt Samu itse, sanoituksista on Samun kanssa vastannut Anna Puu. Tuottajana kappaleen takana on häärinyt Jukka Immonen yhdessä Antti ”RZY” Riihimäen ja Samun itsensä kanssa.

Kun kuunneltiin Jukan ja Antin kanssa tulevan albumin biisejä, tuli tän kohdalla meille fiilis että just tätä maailma nyt tarvitsee. Tai ainakin me kolme. On ihanaa nähdä jo vähän valoa tunnelin päässä ja uskoa siihen, että joku päivä täältä tullaan vielä, Samu kertoo tiedotteessa.

Debyyttisinkku oli menestys

Samun soolouran ensimmäinen sinkku Enkelten kaupunki on menestynyt sekä suoratoistopalveluissa, kuten radioissakin. Kappale debytoi heti julkaisunsa jälkeen Spotify-listan sijalla 7. ja on pian striimannut suoratoistopalveluissa kultaa.

Radioissa kappale on soinut ahkerasti ollen yksi alkuvuoden isoimpia radiohittejä. Debyyttisingle onkin soinut kuluvan vuoden aikana jo 2 500 kertaa radioissa ja on täten tämän vuoden seitsemänneksi soitetuin radiokappale. Radiolistaviikkoja Enkelten kaupunki -kappaleella on takanaan jo 22, joista kappale on viihtynyt top10-listalla peräti 10 viikkoa.

Lue myös: Samu Haberin yli 10 vuoden takaiset bäkkärikuvat ovat karua katsottavaa - katso!

Tähtivalmentajana Saksassa

Suomessa ja maailmalla huippusuositun Sunrise Avenuen nokkahahmona tunnetuksi tullut Samu oli mukana luotsaamassa yhtyeensä 17 toimintavuoden aikana ainutlaatuiseen menestykseen. Erityisen kovaa suosiota Samu on nauttinut viime vuosina saksankielisessä Euroopassa, jossa kultakutri on nähty myös Voice of Germany -ohjelman tähtivalmentajana.

Sunrise Avenue kertoi lopettamispäätöksestään vuoden 2019 joulukuussa, jolloin yhtye julkaisi viimeisen kappaleensa sekä ilmoitti Helsingin Olympiastadionille päättyvästä jäähyväiskiertueestaan, joka kuitenkin koronapandemian vuoksi siirrettiin heinäkuulle 2022. 

The Voice of Finlandin finaali perjantaina 23.4. kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Lue myös: Tätä et nähnyt suorassa TVOF-lähetyksessä - Heikki Paasonen paljasti asian ja julkaisi paljonpuhuvia kuvia: "Olkaa hyvä!"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »