Varatun Sonyan suuri järkytys iltanuotiolla Temptation Island Suomessa: Mitte-rakkaan pussailu sinkku-Nannan kanssa on naiselle liikaa: "En tiedä, mitä Mitte on ajatellut"

Telkkari | 08.04.2021 17:31

Temptation Island Suomen tämän illan jaksossa (8.4) Miten kanssa seurusteleva Sonya istuu iltanuotiolla juontaja Sami Kurosen kanssa. 

Sonya näkee videolta Miten ja sinkku-Nannan intohimoiset pussailuhetket porealtaassa sekä makuuhuoneen puolella peiton alla. 

- Mitte kertoi muistavansa, mitä illalla tapahtui ja totesi, ettei tapahtumat kaduta häntä. Sanoin Mitelle, että ehkä ihan hyvä, että me sammuttiin. Siihen Mitte sanoi, ettei tiedä, mitä olisi voinut tapahtua, Nanna summaa videolla.

Nanna kertoo videolla olevansa hämmentynyt tilanteesta, sillä hänen ja Miten välit ovat aiemmin olleet vain kaverilliset. 

Mitte väittää edelleen, että Nanna on hänelle kuin sisko. Miten mukaan hänellä on edelleen vain kaverillisia tunteita naista kohtaan. 

Lue myös: Varattu Mitte ylittää yllättäen hänen ja kumppaninsa Sonyan asettamat rajat Temptation Island Suomessa - intohimoisia hetkiä sinkkukaunottaren kanssa: "En tiedä, mitä siinä tapahtui..."

Rajat rikki

Vaisun oloinen Sonya riisuu kuulokkeet videon katsomisen jälkeen.

- Nyt taisi rajat mennä jo rikki. Mikä tossa oli pahinta? Sami kysyy.

- Niin, Sonya vastaa ja murtuu kyyneliin. 

Muut lähellä istuvat varatut naiset osoittavat tukensa Sonyalle ja silittävät häntä. 

- Ehkä se, ettei tuossa vain annettu pusua toiselle, vaan suudeltiin pitkin iltaa. En tiedä, mitä Mitte on ajatellut, niin se yllätti tosi paljon, Sonya miettii. 

Lue myös: "Ei me lyöty pökköä pesään" Sinkku-Miika väittää, ettei hänen ja varatun Mirkun ilta päätynyt seksiin Temptation Islandissa - kameran tallenne kertoo jotain ihan muuta!

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin klo 21.

Temptation island suomi Sonya Anna Julia Mirkku

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen, Lars Johnson
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!