Vappu Pimiä

Vappu Pimiä uutuusohjelmassa: Näin hän hoitaa parisuhdettaan kiireiden keskellä – kostea temppu yllätti aviomiehen: ”Sanoin, että tätä on tulossa lisää monta kertaa tänään”

Telkkari | 13.10.2021 13:01

Juontaja Vappu Pimiä ja hänen puolisonsa Teemu Huuhtanen ovat olleet naimisissa kahdeksan vuotta. Parilla on kaksi lasta. Vappu ja Teemu ovat molemmat kiireisiä uraihmisiä, mutta siitä huolimatta yhteistä aikaa on löydettävä.

- Kaverini ovat niin, että heillä on kerran kuussa treffi-ilta. Meillä sellainen on ehkä kerran kahdessa vuodessa. Ajattelen, että treffi-ilta on sitä, että katsomme mökin sohvalla The Crown -sarjaa ja juomme lasilliset punaviiniä. Se riittää minulle hyvin, Vappu kertoo Jupe Tuomolan juontamassa Story of My Life -ohjelmassa.

Lue myös: Uutuusohjelma paljastaa: Samu Haber oli perustamassa erotiikkaliikettä – esiintyi pornoteatterissa: ”Olin ottanut muutaman juoman”

Juontaja muistuttaa, että moni parisuhde ei kestä sitä, että paahtaa töiden parissa koko ajan. 

- Siinä vain eriytyy, kun huomaa, ettei toisen kanssa ole mitään puhuttavaa. Parisuhteen eteen on tehtävä töitä, jotta se pysyy. Ei ensihuumalla loputtomiin pötkitä. Arki tulee jokaiseen parisuhteeseen. 

Vappu oli lukenut, että jopa puolen minuutin suutelu päivässä parantaa pariskuntien onnellisuutta.

- Oli jotenkin, että jos sitä tekee neljä minuuttia, on todella onnellinen. Sitten Teemu tuli kotiin, ja hän oli ihmeissään, kun en päästänyt irti. Pussailun voi jakaa palasiin. Sanoin, että tätä on tulossa lisää monta kertaa tänään. Hän oli ihan, että selvä, Vappu naureskelee.

Story of My Life Inez-kanavalla (kanavapaikka 19), Inezin applikaatiossa ja YouTube-kanavalla keskiviikkoisin klo 21.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!