Vain elämää

Vain elämää -yllätyspaljastus: seuraavaksi suosikkiohjelmaa kuvataan yleisön edessä!

Telkkari | 23.06.2021 19:43

Joulukuussa Turun Logomossa koetaan herkkiä ja vavisuttavia hetkiä. Näitä hetkiä tarjoilee Vain elämää: Unohtumaton ilta -konserttisarja, jossa esiintyy tähtiä jokaiselta sarjan tuotantokaudelta.

Tätä erikoiskautta ei kuulu sekoittaa sarjan 12. kauteen, joka kuvattiin Satulinnassa tämän vuoden toukokuussa. Tuo kausi starttaa jo syyskuussa, mutta Turussa puolestaan tarjoillaan joulukuussa sarjan faneille yhteensä kuusi konserttia, joten kyse on massiivisesta kokonaisuudesta. Televisiossa konsertit nähdään vuonna 2022.

- Vain elämää on aina ollut artistien, musiikin ja tunteikkaiden tarinoiden juhlaa. Joulukuussa ohjelma viedään seuraavalle tasolle, kun artistit ja yleisö kohtaavat toisensa kuuden unohtumattoman illan konserttisarjassa Turun Logomossa. Vain elämää: Unohtumaton ilta tuo tähdet lähemmäs katsojia tavalla, jota sarjassa ei ole aiemmin nähty, tiedotteessa avataan.

Neljä vaihtuvaa artistia eri kausilta kokoontuu jokaisessa konsertti-illassa yhteisen pöydän ääreen. Luvassa on siis uusia kohtaamisia sekä varmasti mielenkiintoisia versioita kollegojen kappaleista. Liput tulevat Nelosen mukaan myyntiin ensi viikolla (28.6.).

- Ensimmäistä kertaa myös yleisö pääsee osaksi Vain elämää -ohjelman tekoa! Haemme nyt katsojien koskettavia ja rakkaita Vain elämää -muistoja ja mieleenpainuneita hetkiä ohjelman parissa. Hakemuksen pääsee täyttämään tästä. Kuuden jakson konserttisarja Vain Elämää: Unohtumaton ilta esitetään Nelosella vuoden 2022 aikana, tiedotteessa kerrotaan.

Vain elämää kausi 11
Moni katsoja hehkutti 11. tuotantokautta kaikkien aikojen parhaaksi. Erityisesti Herra Ylppö sai kehuja.

Lue myös: Herra Ylppö teloi itsensä Vain elämää -kuvauksissa: Kaikki meni pieleen!

Robin Packalen
Nähdäänköhän nykyään englanniksi musiikkia tekevä Robin konsertoimassa kotikaupungissaan?

 

Lue myös: Jättiyllätys! Vain elämää -palaa ruutuihin uuden kauden jaksoin - kuvaukset Espanjassa!

Lue myös: Nämä kahdeksan artistia lähtevät Satulinnaan! Kolmas all-stars-kausi luvassa – mukana Vain elämää -ohjelmaan aiemmin osallistuneita palkittuja muusikoita! 

Lue myös: Räppäri Pyhimykseltä yllättävä purkautuminen: "En ole Vain elämää -fani, en halua katsoa sitä!"

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:Nelonen media, Petri Aho
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!