Uusi Putouksen parhaat -ohjelma kertaa sketsiviihdeohjelman kaikkien kausien legendaarisimmat hetket - uudella kaudella mukana myös filosofi Esa Saarinen!

Telkkari | 14.05.2021 10:42

Suomen suosituimpiin viihdeohjelmiin lukeutuvan Putouksen menneiden kausien tunnelmiin sukelletaan uudessa Putouksen parhaat -ohjelmassa, joka alkaa MTV3-kanavalla lauantaina 12.6. klo 19.30. 

Lue myös: Testaa tietosi legendaarisista Putous-hahmoista! Mikä sketsihahmovoittaja oli puoliksi eläin? Kuka palvoi Janni Hussia?

Ohjelman juontajina toimivat Joonas Nordman ja Kari Ketonen, jotka päästävät katsojat sketsiviihteen maailmaan, sillä luvassa on niin Marja Tyrnin leipomuksia, Matti Pikkuvanhasen viisasteluja kuin Urmas Viilunkin veroneuvojakin.

Kuusiosaisessa ohjelmassa kerrataan Putous-historian parhaita paloja, kuullaan lähes sata Putous-hokemaa, nähdään unohtumattomia Putous-hetkiä sekä suomalaisten rakastamia hulvattomia sketsihahmoja viimeisimmän kauden hahmoja lukuun ottamatta. 

Lue myös: Dennis Nylund piti hektisen Putous-kauden aikana kiinni periaatteestaan: En tee töitä silloin…

Luvassa on takuuvarmaa koko perheen laatuviihdettä.

Oli todella nostalgista käydä läpi Putouksen hieno historia. Kymmeneen vuoteen ja läpikäymiimme 12 kauteen mahtuu melkoinen määrä hahmoja ja ajankuvia. Juontajaparikseni valikoitui Kari Ketonen, joka oli viimeinen jolle soitettiin. Hänelle tämä rupeama ei ollut yhtä miellyttävä ja kiitollinen kuin minulle, Joonas Nordman sanailee tiedotteessa.

Lue myös: Näin tiukat koronasäännöt Putouksen tekijöillä on – yksi asia aiheuttaa päänvaivaa: "On ollut haasteellista"

Sekä Joonas että Kari ovat Putouksen suhteen konkareita. Joonas on kaksinkertainen sketsihahmokisan voittaja, hän on toiminut sarjan ohjaajana ja käsikirjoittajana sekä myös Putous Allstarsin juontajana. Kari puolestaan on ollut näyttelijänä kahdella Putous-kaudella ja työskennellyt osana ohjelman sisältötiimiä.

Jaksoissa nähdään muun muassa Antti Holman legendaarinen versio Elastisesta, Jani-Petterin Kymppitonni, jossa kisaavat Tero ja Esa Saarinen, sekä Tuttu Juttu Show, jossa mukana iskelmäveljekset Matti ja Teppo

Pikahahmojakin on Putous-kausilla nähty, ja tällä kaudella henkiin heräävät esimerkiksi Tane Takamies ja Hani Tolme. Nöpö-Felix pääsee esiintymään Valtteri Torikan ja Nelli Matulan kanssa, ja kauden viimeisessä jaksossa kerrataan oikeutetusti Putous-voittajien tähtihetkiä. 

Lue myös: Ennätyspitkä Putous-kausi tyhjensi Pilvi Hämäläisen takin – ” Näin koko ajan töihin liittyviä unia”

Putouksen parhaat MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin 12.6. klo 19.30 alkaen. 

Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös: Miehet ovat hauskempia?! Putous-juontaja Christoffer Strandberg avaa sanaisen arkkunsa naisvihasta: "Elämme vuotta 2021 ja olemme maapallon kehittynein laji"

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:MTV3
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!