fbqTTK:sta pudonnut Sita Salminen: ”Olen nauttinut tästä niin paljon” – henkisesti raskaan kisan loppuminen herkisti kyyneliin! | Seiska
Sita ja Aleksi

TTK:sta pudonnut Sita Salminen: ”Olen nauttinut tästä niin paljon” – henkisesti raskaan kisan loppuminen herkisti kyyneliin!

Telkkari | 25.10.2021 12:14

Sunnuntain (24.10.) Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä koettiin jättiyllätys, kun tubettaja Sita Salminen, 29, joutui jättämään kisan. Sita kommentoi putoamistaan tuoreeltaan Seiskalle.

- Olen suoraan sanottuna shokissa. Meillä oli Aleksin kanssa niin kova tahto jatkaa tanssimatkaa. Meillä olisi ollut vielä niin paljon kaikkea ihanaa näytettävää katsojille. Olen nauttinut tästä niin paljon.

- Nyt minua alkaa itkettää, kun sanon tämän, mutta olen tämän kisan ajan saanut elää niin ihanaa arkea, enkä oikein sisäistä sitä, että tämä nyt loppuu, hän toteaa ja liikuttuu kyyneliin.

Sita alleviivaa vielä kertaalleen, että olisi todella halunnut jatkaa ohjelmassa. Hän arvelee, että shokkiuutisen prosessoimisessa kestää hetki. 

Lue lisää: "Olen shokissa" - Tämä tanssipari putosi Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta

Sita Salminen pudotus
Jenni Poikeluskin järkyttyi silminnähden Sitan yllätysputoamisesta.

Raskas taival

Tanssikisakokemus yllätti Sitan intensiivisyydellään. 

- Tämä on ollut henkisesti raskaampaa kuin olin odottanut, mutta toisaalta tämä on ollut antoisampaa kuin olin kuvitellutkaan. Nämä ihmiset ovat olleet todella tärkeitä. On ollut kunnia tutustua tähtioppilaisiin ja -opettajiin.

Sita sanoo laittaneensa kaiken likoon alusta saakka.

- Vaikka tuomarit sanoivat, että nyt vasta parin viime viikon aikana on tapahtunut jotakin avautumista, niin kyllä minä sanon, että olen heti siitä ekasta tangosta lähtien avannut itseni.

- Ja enhän minä ole koskaan esiintynyt tai tehnyt telkkaria tällä tasolla, joten tämä on ollut minulle iso juttu. Tuntuu, että ehkä tuomarit eivät ole ottaneet sitä seikkaa huomioon. Olen todellakin ylittänyt omasta mielestäni itseni.

Lue lisää: Ohhoh, Matti ja Teppo yllättivät suorassa TTK-lähetyksessä - yleisö ulvoi riemusta!

Sita Salminen ja Aleksi Seppänen
Aleksi Seppäsen ja Sitan tulinen salsa Lil Nas X:n hittikappaleen tahtiin ei tällä kertaa riittänyt jatkopaikkaan.

Tanssi jatkuu

Tanssi kuitenkin pysyy Sitan elämässä jatkossakin. Tästä puhuttaessa tähden kasvoille leviää lohdullinen hymy.

- Ainakin minun on pakko päästä oman lajini eli hiphopin pariin, heittää hetkeksi nämä korkkarit pois ja laittaa tennarit jalkaan.

- Ehkä minun täytyy myös ottaa pari yksityistuntia Aleksilta. Minulle tulee muuten niin kauheat vieroitusoireet, kun olen ollut hänen kanssaan joka päivä viikkojen ajan. Olemme lähentyneet paljon. Tuntuisi oudolta, ettemme enää näkisi hänen kanssaan, hän perustelee.

Lue lisää: Painava syy! Tämän takia Kiti Kokkonen jäi pois Tanssii Tähtien kanssa -parketilta

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!