fbq
TTK: Tämä pari joutui jättämään kilpailun semifinaalin kynnyksellä: "Meidän tanssimme jatkuvat" | Seiska
Telkkari
14.11.2021 22:14
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Pasi Murto
Jenni ja Sami
TTK: Tämä pari joutui jättämään kilpailun semifinaalin kynnyksellä: "Meidän tanssimme jatkuvat"
Telkkari
14.11.2021 22:14
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Pasi Murto

Isänpäiväsunnuntain (14.11.) Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä vietettiin jälleen koskettavia ja hersyviä hetkiä tanssiesitysten parissa.

Tällä hetkellä mukana ovat enää viisi tanssiparia: Ernest Lawson ja Anniina Koivuniemi, Waltteri Torikka ja Kia Lehmuskoski, Jenni Poikelus ja Sami Helenius, Krista Siegfrids ja Anssi Heikkilä sekä Aki Riihilahti ja Katri Mäkinen.

Valitettavasti yhden parin matka tuli tänäkin sunnuntaina kuitenkin päätökseensä ja tällä kertaa vähiten tuomari- ja katsojaääniä saivat yhteensä radiojuontaja Jenni Poikelus ja hänen tanssiparinsa Sami Helenius.

 

Jenni ja Sami ovat viihtyneet hyvin yhdessä myös ohjelman kuvausten ulkopuolella.
Jenni ja Sami ovat viihtyneet hyvin yhdessä myös ohjelman kuvausten ulkopuolella.

 

Kuten edellisilläkin kausilla, myös tällä tuotantokaudella tanssiparien yhdessä viettämä aika harjoitussalilla on tuonut pareja yhteen entisestään.

Tällä kertaa uutisotsikoihin ovatkin nousseet juuri Jenni ja Sami, keiden on nähty viihtyvän yhdessä myös tanssiharrastuksen ulkopuolella.

Lue myös: Oho, TTK-tähdet Jenni Poikelus ja Sami Helenius viihtyvät vapaa-ajalla yhdessä – paljonkertova kuva!

Jenni vaikutti putoamisen tultua julki silmin nähden liikuttuneelta, eikä voinut piilotella lopulta putoavia kyyneleitään.

- Tässä ei voi olla jotenkin harmissaan. Päällimmäinen tunne on kiitollinen. Tämä on ollut niin mieletön...apua, minua alkaa itkettämään. Tämä on ollut niin siistiä, Jenni jutteli.

Lue myös: TTK-tähdet Jenni Poikelus ja Sami Helenius lyövät faktat tiskiin ympäröivistä suhdehuhuista: "Toisen kanssa helppo olla"

Sami puolestaan kuvaili kuluneen syksyn olleen kerrassaan mahtava.

- Meidän tanssimme jatkuvat kyllä, Sami totesi hymyssä suin.