Me postilaiset -sarja alkaa Nelosella marraskuussa 2021.

Toimittajan kommentti: Me postilaiset on oikea epätosi-tv-sarja: kusti polkee ja posettaa - enää puuttuu sarja verotarkastajista!

Telkkari | 06.10.2021 15:49

Näitähän on nähty.

Radalla kertoi VR:n työntekijöistä, Tankkaustarinoissa pyörittiin ABC-huoltiksilla ja Ammattina sankarit esitteli raskaan liikenteen tekijöitä.

Ammattirealityt ovat iso osa tosi-tv-maailmaa, ja lajityypin historian auringonnousussa katsojien viihdyttämiseksi valittiin ammatteja, joissa oli toimintaa ja kiinnostavuutta. Verotarkastajat-sarjaa tulemme tuskin koskaan näkemään, mutta 1990-luvulta asti mielessä on kulkenut Bad Boys -reggaehitti, joka tahditti poliisien vauhdikkaimpia hetkiä.

No niin, jenkkipoliiseistapa päästäänkin kotimaiseen postiin. Julkisesti noteerattu yritys Posti Group Oyj on rämpinyt syvissä ongelmissa taloudellisesti, mutta ennen kaikkea luotettavan imagonsa menettäneenä.

Ja kas, tässä on tulos. Me postilaiset -sarja, oikea epätosi-tv-ohjelma alkaa Nelosella marraskuun alussa. Valheita epätosi-tv tuskin kertoo, mutta sen sijaan yhdessä Posti Groupin kanssa silotellun kivan.

Kusti polkee ja posettaa.

- Sarja avaa Postin valtavan laajaa työmäärää, tiedotteessa luvataan.

Bad Boys, whatcha gonna do soi jo korvissani. Katsojat varokoot, mikään tässä(kään) maksetussa ammattirealityssä ei ole kokonaista todellisuutta. 

Lue lisää: Uusi sarja avaa tunnetun yrityksen arkea: ”Ei ole montaa suomalaista, jolla ei olisi mielipidettä”

Teksti:Juha Aaltonen
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!