TIS-Henkka hämmästelee iltanuotiolla Julia-rakkaansa paljonpuhuvia puuhia sinkkukomistuksen kanssa - Sami Kuronen ei anna armoa: "Kumpi kolahti kovempaa?"

Telkkari | 04.03.2021 20:50

Tämän illan (4.3.) Temptation Island Suomi -jaksossa varattu Henkka pohdiskelee kumppaninsa Julian videota iltanuotiolla. 

Julia kiehnää videolla sinkku-Lärissä kiinni jatkuvasti, ja kaksikko nukkuu yhdessä vierekkäisillä sohvilla huvilan olohuoneessa.

Ennen videon katsomista Henkka oli sitä mieltä, että Julian ja Lärin välit olivat enintään ystävälliset. Nyt miehen mieli on muuttunut. 

- Tossa minua häiritsee enemmän vaan se, että Julia itse halusi rajoiksi sen, että ei turhaa koskettelua eikä hakeuduta kenenkään seuraan nukkumaan. Nyt hän kuitenkin tekee sitä itse. Miksi hän sitten sanoo ettei niin saisi tehdä?

Lue myös: TIS-Extra: Miranda järkyttyy iltanuotiovideon jälkeen: "Tää on mulle ihan v**un liian raskasta henkisesti"

- Kumpi kolahti kovempaa, se, että olivat lähestulkoon sylikkäin tai se, että he hakeutuivat yhdessä sohvalle nukkumaan? Juontaja Sami Kuronen kysyy.

- Eniten kolahti se, että he istuskelivat siellä sylikkäin. Sitten mulle sanottiin, että en saa pyytää ketään rasvaamaan mun selkää, koska muhun ei saa koskea, Henkka toteaa lopulta.

Lue myös: Sinkku-Joanna purskahtaa lohduttomaan itkuun makuuhuoneessa - muut viettelijättäret huolestuvat TIS-Henkan käytöksestä: "Toi on aika hälyttävä merkki"

Temptation island suomi henkka
Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen, Lars Johnson
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!