fbq
Telkkari
13.12.2021 15:22
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Seiskan toimitus
Yle
Tilalle hömppää ja kikatusta? Ylen päätös lopettaa Ira Hammermannin suosittu ohjelma kuumentaa tunteita somessa - surkuhupaisa sattuma kruunaa pettymyksen: "Olen ehdolla Kultaisessa Venlassa"
Telkkari
13.12.2021 15:22
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Seiskan toimitus

Juontaja Ira Hammermann kertoo Facebookissa, että hänen luotsaamansa Toivomus-ohjelma lopetetaan. Hammermann on toiminut ohjelmassa niin käsikirjoittajana, taustatoimittajana, ja juontajana. Ohjelma nähtiin ensimmäisen kerran Teema ja Fem -kanavalla syksyllä 2018. 

– Viime viikolla meille ilmoitettiin, että Svenska Yle lopettaa Toivomus-ohjelman. Näin ollen haluan omasta puolestani sekä myös tuotantoyhtiö Parad Median puolesta kiittää haikein mielin ja koko sydämestäni kaikkia teitä katsojia. 

Yle nimesi ehdolle

Hammermann kertoo päivityksessään, että Svenska Yle asetti hänet  Kultaisen Venlan Paras esiintyjä -yleisöäänestyksessä ehdokkaaksi. Äänestys on paraikaa käynnissä.  Hammermann kiittää vieraitaan päivityksessään.

– Lämmin kiitos erityisesti kaikille teille 40 hienolle vieraallemme, jotka itseänne ja yksityisyyttänne säästelemättä halusitte jakaa meidän kanssamme elämänne hienoimmat mutta myös raskaimmat hetket. 

Facebookissa ollaan harmissaan lopettamispäätöksestä. 

– Mitä? Kuka näitä päätöksiä tekee. Jotain hömpänpömppää tilalle kikattavien juontajien kera. Mihin saa valittaa? somessa kirjoitetaan. 

– Harmillista, että emme näe tätä laadukkaasti käsikirjoitettua, tuotettua ja toteutettua keskusteluohjelmaa enää, somesta harmitellaan. 

Toivomus-ohjelman 4. ja viimeinen kausi alkoi elokuun lopussa. Vieraana kaudella nähtiin muun muassa Pirkko Mannola, Mika Ihamuotila, Antti Reini ja Bettina Sågbom-Ek.

Lue lisää: Ira Hammermannin sarja tarjoaa hengähdyshetkiä - uusi kausi alkaa! 

Toivomus katsottavissa Yle Areenassa. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »