fbq
Temptation Islandin kohusinkku Jami haluaa aikuisviihdetähdeksi – kuvaa kunnon toimintaa naapurinsa kanssa: ”Olen mielestäni hyvä siinä” | Seiska
Telkkari
03.12.2021 19:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
Temptation Islandin kohusinkku Jami haluaa aikuisviihdetähdeksi – kuvaa kunnon toimintaa naapurinsa kanssa: ”Olen mielestäni hyvä siinä”
Telkkari
03.12.2021 19:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Temptation Island Suomi -sarjassa nähty Jami Majanen nousi rikostaustansa takia otsikoihin jo ennen ohjelman alkua.

Lue myös: TIS-Jamin hurja rikostausta paljastui - huumausainerikos, rattijuopumuksia ja törkeä pahoinpitely: "Se on minun taakse jäänyttä elämää"

Lisäksi Jamin superrohkea OnlyFans-tili on noussut uutisoitujen asioiden listalle. Seiskan TIS-Iltaroviossa vieraillut Jami kertoi, miten hänen aikuisviihdetaipaleensa sai alkunsa.

- Aloin tapailla naapuriani, ja hän tekee sisältöä OnlyFansiin. Hän pyysi minua kuvaamaan kanssaan. Aluksi suostuin siihen niin, ettei minua näy videoissa muuten. Sitten innostuin siitä. Onhan se aika egobuusti. Olen mielestäni hyvä siinä, Jami kertoi.

Kun Jami esiintyi kameran edessä ensimmäisen kerran niin, että hänen kasvonsakin näkyivät, huomasi hän yhden merkittävän asian aikuisviihteen tekemisessä.

- Tajusin heti, että se on vain suorittamista – kuin näyttelyä. Siinä vain yrittää näyttää hyvältä kameran edessä. Sekin on käsikirjoitettua. Ei se ole sellaista aitoa mitä kameroiden ulkopuolella.

Haaveena kansainvälinen ura

Jami on innoissaan aikuisviihteen tekemisestä. Hän kertoi haaveilevansa kansainvälisestä urasta.

- Olen miettinyt sitä paljon. Haluan panostaa OnlyFansiin, jos joku oikeasta lafkasta kävisi katsomassa sen joskus ja kiinnostuisi. Se olisi siistiä. Naapurini kanssa oli tarkoitus muuttaa Espanjaan kuvaamaan OnlyFans-materiaalia, mutta asia on jäissä toistaiseksi.