fbq
Telkkari
29.11.2021 16:20
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: Nelonen
Haku on auki
Temptation Island Suomi -haku on auki! Näin kovilla kysymyksillä tarjokkaita seulotaan: ”Kuinka pitkä olet, onko rikostaustaa, kuka on julkkisesikuvasi, kuinka viettelet….”
Telkkari
29.11.2021 16:20
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomi etsii osallistujia 11. tuotantokaudelle. Osallistua voivat sellaiset pariskunnat ja sinkut, joilla ei ole alaikäisiä lapsia. Tärkeintä on, että hakijat ovat kiinnostuneita ”haippitaimista allaspoolilla”. Sanomattakin on selvää, että osallistujien tulee myös olla ohjelmaformaattiin sopivia, eli rohkeita ja avoimia kameran edessä.

"Kuinka viettelet seuralaisen?"

Nelosen sivuilta löytyvät hakukaavakkeet kyselevät paljon tietoja hakijoista. Sinkuilta halutaan esimerkiksi tietää, kuinka usein hakija käy treffeillä, miten hän viettelee seuralaisen ja kuinka pitkä henkilö on kyseessä. Lisäksi rikoshistoriaa selvitetään kysymällä: ”Onko taustallasi rikosepäilyjä tai -rekisteriä? Syyt ja koska tapahtunut?”

Lue myös: Toimittajan kommentti: Temptation Island Suomi alkaa arveluttavista lähtökohdista – osallistujien rikostaustat hyväksytään hiljaa

Tuotanto haluaa myös tietää hakijoiden ammatin.

Pariskuntien ennakkovalintakysymykset ovat suurin piirtein samoja kuin sinkuillakin, mutta tuotanto on lisäksi kiinnostunut parisuhteen tapahtumista.

-    Kertokaa, kuinka rakkaustarinanne sai alkunsa? 
-    Suurimmat ongelmat parisuhteessanne? 
-    Rankimmat kokemukset elämässä ja kuinka selvisitte niistä?

Ja niin edelleen. 

Lue myös: Ennennäkemätön jymykäänne Temptation Island Suomessa - yksi varatuista kokee täysin poikkeuksellisen iltanuotion: "Herranjumala"

Temptation Island Suomen kuvauspaikkaa ei vielä esikarsintavaiheessa paljasteta, kuten ei myöskään tarkkaa kuvausaikataulua. Se ainakin on varmaa, että isäntänä paikan päällä häärii, tuttuun tapaan, Sami Kuronen

Tilaa Seiskan uutiskirje! »