fbq
Telkkari
03.05.2021 18:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
TIS-Julia
Temptation Island -Julia luuli kuulleensa jo kaiken kohusarjan aikana – karu totuus paljastui kuvausten jälkeen: ”Se oli pieni huutokilpailu”
Telkkari
03.05.2021 18:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Temptation Island Suomessa mukana ollut Julia sai ikäviä uutisia kohusarjan kuvausten jälkeen.

Julia testasi parisuhdettaan kohuohjelmassa silloisen poikaystävänsä Henkan kanssa. Henkka petti Juliaa sinkkuna mukana olleen Joannan kanssa, ja Julia joutui katsomaan iltanuotioilla näytetyissä videoissa kaksikon lemmenleikkejä useasti.

Julia ja Henkka päättivät erota viimeisen iltanuotionsa päätteeksi.

Julia kertoi TIS-Iltaroviossa, että hän alkoi epäillä, oliko Henkka ollut täysin rehellinen heidän suhteensa aikana. Totuus paljastui kohuohjelman kuvausten jälkeen.

- TIS-matkan jälkeen paljastui, että Henkka oli pettänyt minua jo kesällä. En kuullut tätä suoraan Henkalta vaan muilta osallistujilta, koska Henkka oli puhunut heille, Julia kertoi.

Lue myös: Nyt se on virallista: TIS-Julia ja sinkkukomistus Esa vahvistivat suhteensa!

Lue myös: Oho, TIS-Julia ja Esa suunnittelevat jo avoliittoa – suhde kestänyt muutaman kuukauden: "Se vaatii sen oikean ihmisen..."

Julia otti asian puheeksi heidän päästyään kotiin.

- Se oli pieni huutokilpailu. Hän yritti siinä, että ”miksi olet tuollainen?! Miksi et ole niin kuin normaalisti?!” Sanoin hänelle tietäväni viime kesästä ja että hänen on turha valehdella. Siitä tuli sellainen..että leimahti. Sitten kaikki alkoi tasoittua hiljalleen.

Asioiden paljastuminen tuli Henkalle yllätyksenä.

- Kerroin tietäväni asiasta, ja Henkka jäätyi. Olen yrittänyt keskustella asiasta myöhemmin, mutta hän ei ole ottanut kantaa siihen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »