fbqTätä ei ole nähty Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa koskaan aiemmin, luvassa historiallinen päätös: "Tää on ihan siirappia" | Seiska
Ensitreffit alttarilla

Tätä ei ole nähty Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa koskaan aiemmin, luvassa historiallinen päätös: "Tää on ihan siirappia"

Telkkari | 19.10.2021 16:51

Ensitreffit alttarilla -pari Niina ja Lari ovat jo niin varmoja suhteestaan, että päättävät tehdä seuraavaan siirron kesken ohjelman kuvaamisen. Juttu sisältää juonipaljastuksia.

Jo hääpäivänä sen aisti, että Niinan ja Larin suhde voi hyvinkin ottaa tuulta alleen. Alusta asti pari on hehkuttanut, miten tunteet leimahtivat nopeasti ja miten helppoa ja luonnollista toisen kanssa on olla.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -morsian paljastaa, miten parin läheisyys leimahti: ”Juotiin itsemme hiprakkaan”

Niina ja Lari
Niina ja Lari viihtyvät hyvin yhdessä.


Tänään MTV3-kanavalla nähtävässä jaksossa he paljastavat päättäneensä muuttaa virallisesti yhteen. Niina luopuu omasta asunnostaan ja muuttaa Larin kotiin Helsingin Kallioon. Koskaan aiemmin Suomen versiossa kukaan pariskunta ei ole muuttanut virallisesti yhteen vielä tv-kuvausten ollessa käynnissä, vaan he ovat harjoitelleet yhteiseloa toistensa asunnoissa ennen lopullisten päätösten tekemistä.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla: Yhden parin liitto alkaa jo rakoilla: "Mun menneisyydessä on aika paljon asioita..."

Niina ja Lari
Niina ja Lari löysivät nopeasti yhteisen sävelen. Kuva pariskunnan häistä.

– Mehän tehtiin sit kreisi päätös, ja mä irtisanoin oman asuntoni. Tein jo virallisen muuttoilmoituksen, Niina myhäilee jaksossa. 

Terapeutti Hanna Myllymaa kysyy heiltä, onko suhde vastannut odotuksia sen suhteen, miten nopeasti ja helposti läheisyys ja seksuaalisuus ovat tulleet mukaan suhteeseen. 

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -sulhanen pettyy: Vaimolla on edelleen Tinder


– Joo, Niina vastaa leveä hymy kasvoillaan. 
– On ollut tosi luontevaa läheisyys, ja lämpö ja rakkaus ja fyysisyys, Lari komppaa.
– Tää on ihan siirappia. Sä sanoit Lari sellasen ärrällä alkavan sanan kuin rakkaus. Tässä on selkeästi aika paljon tunteita pelissä, Hanna toteaa.

Lue myös: Seiskan toimittaja lateli suorat sanat Ensitreffit alttarilla -pariskunnista: ”Suorastaan loukkaus osallistujia kohtaan!”


Ensitreffit alttarilla tiistaisin mtv-palvelussa ja klo 21.00 MTV3-kanavalla.

Teksti:Anuliina Liukkonen
Kuvat:MTV3

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!