fbq
Telkkari
15.06.2021 09:57
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Nelonen, Instagram
The Voice of Finland All Stars
Tässä ovat The Voice of Finland: All Starsin tähtivalmentajat!
Telkkari
15.06.2021 09:57
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Nelonen, Instagram

The Voice of Finlandin 10. juhlavuosi huipentuu musiikilliseen ilotulitukseen, kun The Voice of Finland: All Stars alkaa Nelosella ja Ruudussa lauantaina 28. elokuuta. 

All Starsissa kaikkien aikojen parhaimmat The Voice of Finland -kilpailijat ottavat mittaa toisistaan. Kaikki mukana olevat laulajat ovat päässeet aikoinaan mukaan ohjelman suoriin lähetyksiin ja jopa finaaliin, mutta eivät ole vielä voittaneet.

Lue myös: Olli Lindholmin kuolema vaikutti TVOF-tiimiin – Toni Wirtanen: Keskinäinen dynamiikkamme on muuttunut!

The Voice of Finland: All Starsin tähtivalmentajina toimivat aikaisemmilta kausilta tutut Michael Monroe, Tarja Turunen ja Elastinen. Tuttuun tapaan he päättävät pelkän kilpailijan äänen perusteella, kääntävätkö tuolinsa ja haluavatko kilpailijan mukaan omaan tiimiinsä.

Michael Monroe on toiminut kolmikosta pisimpään The Voice of Finlandin tähtivalmentajana. Hän oli mukana kausilla 1-6. Elastinen nähtiin punaisessa valmentajan tuolissa kausilla 1-3, ja Tarja Turunen valmensi omia tiimejään TVOF-kausilla 4-5.

- Tarja on mulle vähän yllätys, mä en ihan tiedä, miten kova vastus hän saattaa olla. Michael on mun vanha arkkivihollinen kolmelta ensimmäiseltä kaudelta. Siihen mä olen jo tottunut vähän, että häntä vastaan joutuu tosi koville. Tarjasta saattaa tulla yllättävä vastus, Elastinen arvioi muita valmentajia tiedotteessa.

Lue myös: Tätä et nähnyt suorassa TVOF-lähetyksessä - Heikki Paasonen paljasti asian ja julkaisi paljonpuhuvia kuvia: "Olkaa hyvä!"

Ohjelman juontaa tuttuun tapaan Heikki Paasonen.

The Voice of Finland: All Stars on upouusi ohjelma, joka nähdään nyt ensimmäisenä maailmassa Suomessa ja Ranskassa. All Starsin kausi on totuttua TVOF-kautta lyhyempi, ja kausi koostuu kuudesta jaksosta.

Lue myös: Rajusti pahoinpidelty TVOF-laulaja Markus Petsalo vajosi alkoholistiksi – ”Olin kuilunpartaalla kun lopetin juomisen!”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »