fbqTässä on Sara Chafakin rakas Marja-äiti - ex-missi nieleskelee kyyneleitä tv:ssä äitinsä rinnalla: "Olemme jatkuvasti tekemisissä" | Seiska
Katso kuvat!
Sara Chafak ja Marja-äiti

Tässä on Sara Chafakin rakas Marja-äiti - ex-missi nieleskelee kyyneleitä tv:ssä äitinsä rinnalla: "Olemme jatkuvasti tekemisissä"

Telkkari | 14.07.2021 18:29

Ensi viikon tiistaina (20.7.) MTV3-kanavalla esitettävässä Illallinen äidille -jaksossa kokkaustaitojaan väläyttää ex-missi ja somevaikuttaja Sara Chafak, 30. 

Sara tuli tunnetuksi vuoden 2012 Miss Suomena, mutta on nuoruudessaan opiskellut itselleen kokin ammatin. Sara paljastaakin heti ohjelman alussa aloittaneensa kokkausharrastuksen jo 4-vuotiaana.

- Kokkailtu on paljon. 4-vuotiaana olen aloittanut ihan ekoja kertoja. Siitä se sitten lähti.

Ohjelmaa luotsaava julkkiskokki Kape Aihinen tarttuukin kokkaavan missin kommenttiin nopeasti ja utelee, miten Sara voi muistaa, minkälaista ruokaa hän on muka tuon ikäisenä ryhtynyt laittamaan.

- No muistan sen, että tulin päiväkodista kotiin ja, tietenkin äidin valvonnan alla, paistoin paistinpannulla ranskanperunoita, nugetteja, kananmunaa, mitä siellä nyt ikinä oli, ja menin katsomaan Pikku Kakkosta, Sara muistelee naureskellen.

- Laitettiin sinne Fairya, kun oletettiin, että se tekee sen saman asian, kuin se itse kapseli, mikä sinne laitetaan. Ei ole kyllä helppoja päiviä äidillä ollut.

Kape ja Sara kippistävät keittiössä.
Kape ja Sara kippistävät keittiössä.

 

Haaveena marokkolainen ravintola

Saran Pohjois-Afrikkalaiset juuret tulevat isän puolelta Marokosta. Marokkolaista ruokaa laittaessaan Kape ryhtyykin tiedustelemaan Saran mahdollisista tulevaisuuden suunnitelmista ruoanlaiton parissa.

- Olen aina jotenkin miettinyt sen niin, että sitten kun on tehnyt kaikkea muuta, niin joskus vanhemapana, jos on intoa ja energiaa, niin perustaisin oman ravintolan.

- Uskon, että se olisi sellainen Marokko-fuusio rafla (= ravintola), Sara pohdiskelee.

Äidin ja tyttären tiivis suhde

Saran äiti Marja on suomalainen ja tekemisissä tyttärensä kanssa usein, hänen omien sanojensa mukaan jopa liiaksi asti.

- Olemme ihan liikaa, jatkuvasti tekemisissä, Marja-äiti toteaa pilke silmä kulmassaan.

Yhteyksissä ollaan joko niin puhelimitse, kuin kasvokkainkin.

- Kyllä minä pyrin pitämään perheen lähelläni, Sara komppaa äitiään.

Sara Chafak ja Marja-äiti
Sara Chafak (vas) valmistaa Marja-äidilleen illallisen Kape Aihisen valvovan silmän alla.

 

Sara kertoo asuneensa äitinsä luona 27-vuotiaaksi asti. Poikkeuksena aika Tallinnassa, jolloin Sara opiskeli Estonian Business Schoolissa. Myös matka Yhdysvaltoihin Miss Universum-kisoihin oli kotona asuvalle Saralle suuri muutos. Matka Las Vegasissa kesti kuukauden.

- Kun Sara tuli matkoilta, hän nukkui 24 tuntia, täysin. En koskaan mennyt häiritsemään häntä. Ovi kiinni ja antaa hänen olla, äiti muistelee.

- Joskus äiti tuli sinne huoneeseen kysymään, että olenko vielä elossa, hengitänkö vielä, Sara jatkaa huvittuneena.

Marja-äiti liikuttuu kyyneliin, kun tytär lukee hänelle omistetun kirjeen ohjelman päätteeksi. Myös Sara nieleskelee kyyneleitä yrittäessään lukea kirjeensä kunnialla loppuun. Äidin ja tyttären läheiset välit onkin helppo aistia.

Sara kirjoitti äidilleen kirjeen ohjelmassa.
Sara kirjoitti äidilleen kirjeen ohjelmassa.

 

Illallinen äidille MTV3:lla tiistaisin klo 21.

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:MTV3

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!