fbq
Telkkari
30.11.2021 05:01
Teksti: Anuliina Liukkonen|Kuvat: MTV3
Venla ja Karl
Tämä Ensitreffit alttarilla -pari jatkaa yhdessä vaikeuksista huolimatta: "Haluan kattoo tämän kortin vielä"
Telkkari
30.11.2021 05:01
Teksti: Anuliina Liukkonen|Kuvat: MTV3

Ensitreffit alttarilla -ohjelman tiistain 30.11. jaksossa nähdään, jatkavatko pari avioliittojaan vai päättävätkö he erota. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Jakso on jo katsottavissa mtv-palvelussa.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -Tuulalle satelee treffipyyntöjä - näin televisiossa jätetty kaunotar suhtautuu vokotteluihin

Karlin ja Venlan liitto on ollut alusta asti yhtä vuoristorataa. Venla on ollut välillä hyvinkin ahdistunut, heillä on ollut paljon riitoja ja Karl ei ole saanut omille vahvoille tunteilleen vastinetta Venlalta.
– Ehkä eniten voimavaroja on vaatinut se, että kun on ollut vähän erilaiset perustarpeet mulla ja Venlalla. Mikä on johtunut siitä, kun ollaan oltu eri tasolla tunteiden saralla. Kun kokee, ettei omat tarpeet täyty, niin se kanssa eläminen on vaatinut eniten voimavaroja, Karl muotoilee.

Lue myös: Paljastuiko Ensitreffit alttarilla -sarjan lopputulos etukäteen? Karl ja Venla yhdessä TTK:n kulisseissa 

Venla on kertonut, ettei hänellä ole mitään voimakkaita tunteita Karlia kohtaan, mutta Karl vastaa hänen miesihannettaan ja heillä on hyvin samanlaiset elämänarvot ja tulevaisuudensuunnitelmat.
– Kyllä meillä on tosi paljon auttanut se puheyhteys, et me ollaan pystytty keskustelemaan kaikesta, rankoistakin asioista, hän myös perustelee.

Venla ja Karl
Karl ja Venla jatkavat toisiinsa tutustumista.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla: Karlin ja Venlan suhde ajautuu ennennäkemättömään kriisiin – Karl uhkaa lähteä

Viimeisessä tapaamisessa asiantuntijoiden kanssa he kertovat päätyneensä kuitenkin jatkamaan liittoaan. 
– Jotenkin nyt tuntuu, että nyt se matka vasta alkaa kunnolla. Karlissa on niin paljon, mitä mä haluan että miehessä on, Venla muistuttaa.
– Kyllä ehdottomasti haluan kattoo tämän kortin vielä, että miltä se meidän oikea arki ja oikea elämä alkaa yhdessä näyttää, hän toteaa.

Lue myösEnsitreffit alttarilla: Vaimo ärsyyntyy ja ahdistuu kyyneliin häämatkalla

Venla sanoo olevansa kiitollinen Karlille tämän ymmärtäväisyydestä, että Karl on pysynyt hänen rinnallaan, vaikka hän on kipuillut välillä.
– Se on hieno piirre, että mä oon saanut olla sellainen kun mä oon, hän kiittää.
Karl on yhtä hymyä ja kertoo Venlan olevan hänelle sopiva elämänkumppani.
–  Vaikea pukea sanoiksi, mutta sillon kun Venla on siinä lähellä, niin ei puutu mitään. 

Ensitreffit alttarilla tiistaisin mtv-palvelussa ja klo 21.00 MTV3-kanavalla. Tiistaina 7.12. nähdään vielä Mitä heille kuuluu nyt? -jakso. 
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »