fbq
Telkkari
17.11.2021 20:31
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen, Nelonen
janni hussi
Tältä näyttää Janni Hussi ensihoitajana - nappasi roolin suositusta tv-sarjasta
Telkkari
17.11.2021 20:31
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen, Nelonen

Sairaalasarja Syke jatkuu uusin, 11. tuotantokauden jaksoin Ruutu+-suoratoistopalvelussa 6. tammikuuta 2022. Palveluun lävähtää kertalaakista uuden kauden neljä jaksoa. Avauksen jälkeen uusi jakso lisätään suoratoistopalveluun aina torstaisin ja perjantaisin.

Uudesta kaudesta on nyt julkaistu esimakua trailerin muodossa. Voit katsoa trailerin täältä.

Juontaja ja somevaikuttaja Janni Hussi on mukana Sykkeen uudella kaudella. Hän näyttelee sarjassa ensihoitajaa. Janni seuraa Radio Suomipopin juontajakollegansa Jaajo Linnonmaan jalanjälkiä, sillä Jaajo on myös näytellyt samassa sarjassa ensihoitajaa.

Lue myös: Oijoi, Janni Hussi tyrmäävän kauniina bikineissä: "Yritin sihdata..." - Joel-rakas toteutti lapsuuden unelmansa

Janni Hussi
Janni Hussi tähdittää Syke-sarjaa ensihoitajan roolissa.

Uudella tuotantokaudella on kaikkiaan 32 jaksoa. Kauden teemana on ihmisluonteen pimeät puolet. Traumapolilla joudutaan kohtaamaan hyväksikäyttöä ja omien tavoitteiden ajamista hinnalla millä hyvänsä.

Sarjassa jatkavat vanhat tutut hahmot. Paluun tekevät Sanna Stellan ja Minka Kuustonen. Uutena kasvona nähdään Hannele Lauri. Jannin lisäksi muita sarjassa vierailijoita ovat muun muassa Jasmin Hamid ja Jenni Kokander.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »