fbqSuperyllätys Big Brotherissa: Lassen unikaveri Minna palasi asukkaaksi – spekulointi alkoi heti: ”Ei hän tyhjän panttina tule” | Seiska
BB-Minna

Superyllätys Big Brotherissa: Lassen unikaveri Minna palasi asukkaaksi – spekulointi alkoi heti: ”Ei hän tyhjän panttina tule”

Telkkari | 25.10.2021 13:01

Big Brotherissa koettiin sunnuntain häädön jälkeen melkoinen yllätys, kun BB-taloon asteli kauden alkupuolella häädetty Minna. Minna nousi otsikoihin etenkin hänen ja Lassen hellien hetkien myötä.

Lue myös: BB-romanssi?! Minna ja Lasse hipsuttivat ja syleilivät toisiaan läpi yön – kuvat!

Minnan rooli on yhä mysteeri, mutta hän ei voi voittaa Big Brotheria. Lisäksi tiedossa on, että Minna pysyy talossa Big Brotherin määrittämän ajan. Häntä ei voi nimetä häätöäänestyksen, mutta Minnalla itsellään on merkittävä etu nimeämisissä.

Lue myös: BB-Minna puhui ohi suunsa Big Brother -talossa - näin hän kommentoi kohuväitettään

Jasmine, Taavi ja Lasse spekuloivat Minnan paluun tarkoitusta aamulla.

- Ei tiedetä, jos tässä on ollut vaikka katsojaäänestys, että kuka tulee takaisin. Olihan tämä mielenkiintoinen käänne, Jasmine sanoi Lasselle ja Taaville.

Keskustelun edettyä Jasmine oli entistä vakuuttuneempi siitä, että Minna palasi taloon sekoittamaan pakkaa.

- Uskokaa tai älkää, niin Minnalla on h**vetin iso rooli tällä viikolla. Heitin jo eilen, että hän valitsee häätöön menevät. Tai, että katsojat päättävät häätöön menevät ja Minna päättää yksin, kuka lähtee. joku juttu hänellä on. Ei hän tyhjän panttina tule.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!