fbq
Telkkari
03.04.2021 11:50
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
Stella villiintyi bileissä – harrasti seksiä kameran edessä: ”Asiat eskaloituivat”
Telkkari
03.04.2021 11:50
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Ex on the Beach Suomi Afterski -sarjaan mukaan tullut Stella sai sinkkumiesten sukat pyörimään jaloissa.

Stella saapui ohjelmaan täysin villinä korttina, sillä hän ei ollut kenenkään ex. Hänen sisääntulonsa ei jäänyt keneltäkään huomaamatta, ja villan sinkkumiesten leuat loksahtivat välittömästi.

- Ajattelin parhaan kaverini sanoja, että ole itse varma. Ja niinhän minä olinkin, Stella sanoi EOTB-Jälkipuinnissa.

Stella ei juurikaan jännittänyt tv-ohjelman kuvauksia, ja hän vähät välitti kameroista. Villalla järjestetyt seksibileet saivat koko joukon villiintymään.

- Ilta alkoi sillä, kun saimme kaikki seksiasut. Meillä oli ollut Tinon kanssa treffit, ja meillä oli skaba, jonka voittaja saa häviäjältä hieronnan. Villalla oli hierontapöytä valmiina, kun seksibileet alkoivat. Huomasin sen jossain vaiheessa, ja päätin antaa Tinolle hieronnan. Siitä se sitten hieman eskaloitui, hän sanoi.

Hieronnan jälkeen kaksikko siirtyi kylpyammeeseen, ja he harrastivat seksiä kameroiden edessä.

- Siellä tilanteet eskaloituivat, Stella naureskeli.

Tinon kanssa vehdattuaan Stella siirtyi makuuhuoneeseen, jossa Jenni ja Rasmus makoilivat peiton alla. 

- Minä olen ollut todella humalassa. En muista siitä oikein mitään. Siellä on ollut käsipeliä, mutta emme harrastaneet seksiä. 

Stellan ilta ei suinkaan päättynyt tähän.

- Sitten minulle tuli huono olo, ja menin oksentamaan vessaan. Olin sillä tavalla, että en mene Tinon kanssa sviittiin. En tiedä, mitä on tapahtunut, koska yhtäkkiä olenkin sviitissä Tinon kanssa, ja harrastamme taas seksiä.

 

Yhteistyössä Foodora ja Naughty BRGR

EOTB-Jälkipuinnin yhteystyökumppaneina toimivat Naughty BRGR ja Foodora. Naughty BRGR on luonut valikoimaansa maukkaan Ex on the BRGR -combon, johon kuuluu Naughtyn maukas NYC Cheese -burgeri ja ranskalaiset. Tsekkaa maukkaat lisätiedot Foodoran applikaatiosta.

Lue lisätiedot täältä.

Lisäksi koodilla VANHASUOLA Foodoran uudet asiakkaat saavat 14 euron alennuksen yli 20 euron Naughty BRGR -tilauksesta. Koodi on kertakäyttöinen, ja se on voimassa 31.5.2021 asti. Etu toimii vain tilauksen teon yhteydessä maksetuista tilauksissa. Alennus toimii ainoastaan Foodoran mobiilisovelluksessa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »