Sinkkunaiset huomio! Unelmien poikamies etsii jälleen täydellistä kumppania - hae mukaan!

Telkkari | 08.06.2021 16:02

Deittailuformaatti The Bachelor eli Unelmien poikamies saapuu MTV-kanavan iltoihin.

Ohjelmassa rakkautta etsivä sinkkumies pääsee tapaamaan hänelle valittuja ihania sinkkunaisia tavoitteenaan löytää se oikea.

- The Bachelor on maailmanlaajuisesti supersuosittu deittailurealityjen huippuformaatti, todellinen aikuisten satu, jossa tavoitteena on löytää aito ja oikea rakkaus. Ohjelmassa kisaajat heittäytyvät seikkailuun upeissa puitteissa päämääränään kohdata elämänsä mies. On hienoa, että pääsemme näkemään ohjelman MTV:llä entistä näyttävämpänä ja mielenkiintoisempana, ohjelman vastaava tuottaja Mei Hari MTV:ltä kertoo.

Maailmalla ohjelmaa on tehty vuodesta 2002 lähtien yli 20 eri maassa. Suomessa ohjelma nähtiin useamman tuotantokauden verran Liv-kanavalla. Nyt ohjelma siirtyy MTV:lle.

Ohjelmaan haetaan ennakkoluulottomia ja karismaattisia sinkkunaisia, jotka uskaltavat heittäytyä mukaan uniikkiin seikkailuun. Voit hakea mukaan ohjelmaan tästä.

Uusi yritys

Uusi The Bachelor -kausi oli tarkoitus toteuttaa jo viime vuonna, mutta korona pilasi suunnitelmat.

Seiskan tietojen mukaan ohjelmaa varten oli jo ehditty valita uusi unelmien poikamies ja myös kuvauksiin lähtevät sinkkunaiset.

Seiskan saamien tietojen mukaan kuvausten oli tarkoitus tapahtua viime vuonna Kreikassa, mutta koronan takia kuvaukset peruuntuivat vain iltaa ennen suunniteltujen kuvausten alkua.

Lue myös: Sokkiuutinen tosi-tv-faneille: Uuden The Bachelor -kauden kuvaukset peruttu - suosikkiohjelman poikamies ja sinkkukaunottaret oli jo valittu!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!