fbq
Telkkari
12.08.2021 19:40
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram
Shirly Karvinen
Shirly Karvinen paljastaa, ketä hän kaipasi eniten Selviytyjät-kuvausten aikana: "Ihan järjettömän kova ikävä oli"
Telkkari
12.08.2021 19:40
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram

Ex-missi ja radiojuontaja Shirly Karvinen, 28, nähdään tulevalla Selviytyjät Suomi -kaudella.

Ohjelman kilpailijat viettivät yhteensä 36 päivää Karibialla. Shirly kuvaili Selviytyjät-kokemusta opettavaiseksi. 

- Olihan siellä välillä fyysisesti ja henkisesti raskasta. Kroppa oli varsinkin koetuksella, mutta siellä oleminen teki minulle myös henkisesti hyvää, Shirly totesi Seiskalle Selviytyjien pressitilaisuudessa.

- Pystyin olemaan ajatusteni kanssa rauhassa, ja pysähtymään. Se teki minulle todella hyvää.

Lue myös: Yölliset pizzeriakuvat hätkähdyttivät: Sara Sieppi ja Shirly Karvinen julkaisivat viimeisen ”julkaisukelpoisen kuvan” – ottivat myös lävistyksiä!

Shirly kertoi Seiskalle ikävöineensä eniten Pena-lemmikkikoiraansa reissullaan.

- Ihan järjettömän kova ikävä oli. Sitä tuli mietittyä aika usein saarella. Myös omaa sänkyä oli todella ikävä! Radiojuontaja mainitsi. 

Seiska julkaisi viime toukokuussa kuvan poppari Sanni Kurkisuosta hänen ulkoiluttaessa Pena-koiraa Shirlyn ollessaan kuvauksissa.

Lue myös: Shirly Karvinen Karibialla, Pena sai julkkishoitajan! Poppari Sanni ulkoiluttaa missikaunottaren koiraa – kuva!

Puhuttu suhde

Radiojuontaja-missin ja Sannin suhde on ollut jo pitkään monien huulilla.

Mysteeri romanssihuhujen ympärillä ratkesi, kun Shirly julkaisi pusukuvan Sannin kanssa ja antoi haastattelun seksuaalisesta suuntautumisestaan.

– Annoin itselleni ensimmäistä kertaa oikeasti luvan miettiä muita vaihtoehtoja. Tärkeintä koko prosessissa oli, että oppisin tuntemaan itseni. Mutta pelkästään se, että annoin itselleni hypoteettisesti luvan ihastua myös naiseen, vapautti jotakin, Shirly kertoi Me Naiset -lehdelle kesäkuussa.

Lue myös: Ensimmäinen pusukuva! Shirly Karvinen kiehnäsi Sannin kanssa rakkautta hehkuen ravintolan terassilla

Jo ennen asian julkistamista Shirly on ollut tuttu näky Sannin kotikulmilla Helsingin keskustassa Pena-koiransa kanssa. Viime aikoina onkin spekuloitu, josko pariskunta olisi suunnittelemassa avoliittoa tai jopa muuttaneet jo yhteen.

Viime syksystä saakka tiiviisti yhdessä viihtyneet Shirly ja Sanni eivät ole enää viime aikoina liiemmin piilotelleet yhteistä onneaan.

Lue myös: Sannin kanssa viihtyvä Shirly Karvinen avoimena rakkauselämästään Me Naisissa: "Ihastuminen naiseen vapautti jotakin"

Arkistovideo: Sanni ja Shirly pussailivat viime vuoden lopulla Jyväskylässä

Tilaa Seiskan uutiskirje! »