fbq
Telkkari
05.06.2021 21:51
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Saku Tiainen/Nelonen
Selviytyjät
Selviytyjien finaalineuvostossa tunteet käyvät kuumina – vanha taistelupari kohtaa toisensa: ”Hyvä takinkääntö bro”
Telkkari
05.06.2021 21:51
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Saku Tiainen/Nelonen

Selviytyjät Suomi -ohjelman neljäs kausi huipentuu lauantaiseen (5.6.) finaalijaksoon. Kärkikolmikossa Selviytyjien voitosta kisaavat Big Brother 2019 -voittaja Kristian Heiskari, kansainvälistä suosiota nauttivasta Now United -yhtyeestä tuttu tanssija Joalin Loukamaa ja julkkispoliisi Marianne Kiukkonen

Aiemmin jaksossa nähtiin pudotuskilpailu, jossa Joalin sankarimainen ele pudotti tanssijan finaalineuvostosta. Näin ollen finaalissa heimoneuvoston eteen marssivat Kristian ja Marianne.

Lue myös: Selviytyjät Suomi -ohjelmassa dramaattinen pudotuskilpailu: Joalin Loukamaan sankarillinen ele pudotti tanssijan finaalista!

Finaalineuvostossa yhdistyneeseen joukkueeseen asti edenneet kilpailijat äänestävät voittajan. Näin ollen neuvostossa istuvat juuri pudonnut Joalin, edellisessä jaksossa tippunut Suvi Pitkänen, kohurokkari Archie Cruz, tosi-tv-tähti Niko Saarinen, radiojuontaja Karoliina Tuominen, bloggaaja Sara Vanninen, muusikko Elias Gould ja Salatut elämät -sarjan tähti Kerttu Rissanen.

Lue myös: Oliko Selviytyjissä seksiä ja ihastumisia? Niko Saarinen tosi-tv-sarjan kulisseista: ”Epäilen, että…”

Juhlallisia puheita

Finaalineuvosto pääsee kysymään Kristianilta ja Mariannelta kysymyksiä, joiden pohjalta antavat äänensä voittajalle. Sitä ennen finaalikaksikko kuitenkin pitää lyhyet puheenvuorot, joissa perustelevat miksi juuri heidän tulisi voittaa Selviytyjien pääpotti. Kristian aloittaa puheenvuorollaan.

– Olen tehnyt jokaiseen kisaan 110-prosenttisesti kaikkeni, että voittaisin ja alussa jotta heimo voittaisi. Olen pyrkinyt kohtelemaan kaikkia ihmisiä samalla lailla, yhdenvertaisina kanssakulkijoina. Hoitamaan oman osuuteni aina kunnolla alusta loppuun ja pyrkinyt tekemään parhaani mukaan heimon oloista mahdollisimman mukavat. Sen lisäksi, mä nyt oon ihan helvetin hyvä tyyppi, Kristian naurattaa vakavailmeistä tuomaristoa.

Marianne ontuu pudotuskisassa kipeytyneen polvensa vuoksi korokkeen taakse pitämään omaan puhettaan. Marianne aloittaa puheensa kertomalla, ettei uskonut pääsevänsä kilpailussa alkua pidemmälle.

– Toivon, että olisin voinut tuoda teille sellaista sanomaa, että koskaan ei kannata luovuttaa, vaikka mikä olisi. Harmi, kun ette nähneet tänään sitä kisaa. En itsekään uskonut kestäväni sellaista kipua, mutta kestin sen. Toivon, että olisin voinut välittää teille sellaisen viestin, että vaikka mitä menettäisitte elämässänne, niin jos te säilytätte sen spiritin (suom. mielenlaatu), niin te voitte aina aloittaa elämän niin kuin alusta. Ja mulla on sellainen tilanne elämässä. 

Lue myös: Laulajat napit vastakkain! Elias Gould haukkuu Archie Cruzia naistenhakkaajaksi Selviytyjät Suomessa: ”V*tun idiootti”

Elias vatvoo vanhoja

Eliaksen päästessä kysymysvuoroon muusikko haluaakin tietää, miksi Marianne jatkoi Eliaksen ja Archien ”sarvien kolisteluksi” kutsumaansa tapahtumasarjan vatvomista sen jälkeen, kun muusikot olivat saaneet jo asian sovituksi. 

– Sen jälkeen, kun me oltiin asia saatu sovittua, kuten ystävät tekee, ja kaikki muutkin olivat antaneet asian olla, niin miksi sä koit niin tärkeäksi tavallaan tulehduttaa mun ja Archien välejä?

Lue myös: Archie Cruzin ja Elias Gouldin välienselvittely ei ole ohi – Elias joutuu kohtaamaan puheensa: ”Äläkä v**tu ikinä…”

Archie Cruz

Marianne perustelee asiaa sillä, että koki asian vaivanneen Archieta vielä seuraavana päivänä. 

–  Jos te olisitte sen sopineet, niin luulen että Archiellakin olisi ollut parempi fiilis.

Lue myös: Oho, Archie Cruz ei säästele sanojaan Selviytyjät-kollegoistaan: ”Suvihan on huono kaikessa ja bimbo – Saralla on hiekkaa…jossain”

Tunteet kuumenevat

Selviytyjät-ohjelman juontaja Juuso Mäkilähde pyytää Archieta kommentoimaan keskustelua.

–  Siinä vaiheessa kun tämä tilanne oli, niin koin, että Marianne piti mun puolia. Kyllä se tuntui hyvältä. 

Pöyristyneen näköinen Eliaskin kommentoi Archien puolustusta. 

– Hyvä takinkääntö bro. V*ttu kiitos, Elias lataa. 

Juuso haluaa tietää, onko Archie ollut asiasta eri mieltä myös.

– No viimeksi tossa vartti sitten, mutta ei se mitään, Elias naurahtaa.

Lue myös: Selviytyjissä järkyttävä pudotus - naiset puukottivat yhtä kilpailijaa selkään: "Saakelin tytöt"