fbq
Telkkari
04.09.2021 14:04
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Seiskan arkisto
Sanna Pikkarainen ja Shirly Karvinen
Selviytyjät Suomi -ohjelmassa yllättävä lähentyminen - Shirly Karvinen tarjoaa Sanna Pikkaraiselle lämpöä öisin
Telkkari
04.09.2021 14:04
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Seiskan arkisto

Sunnuntain Selviytyjät Suomi -jaksossa Sohvaperunat-sarjastakin tuttu Sanna Pikkarainen paljastaa lähentyneensä nopeasti ex-missi Shirly Karvisen kanssa.
Shirlyn kanssa saarella lähentynyt Sanna kertoo, että Shirly pitää hänestä hyvää huolta öiseen aikaan.

- Tulen Shirlyn kanssa parhaiten toimeen, ja nukumme vierekkäin. Minua kylmää öisin, mutta Shirly laittaa käden tai jalan päälleni ja lämmittää, olen siitä ikionnellinen, Sanna kertoo kameroille.

Shirly ja Sanna ovat luoneet keskenään liiton selvitäkseen pelissä mahdollisimman pitkälle.

- Susta on tullut kiva fiilis, Shirly toteaa Sannalle.

Lue myös: Selviytyjät polvillaan tanssijoiden edessä! Tanssii Tähtien Kanssa on taas katsojamagneetti

Hylättyjen saari odottaa?

Selviytyjien saarella Sannan ja Shirlyn lisäksi mittaa toisistaan ottavat yrittäjä Susanna Penttilä, radiojuontaja Ville "Viki" Eerikkilä, reality-tähti Ella Toivainen, muusikko ja malli Paul Elias Uotila, Miss Suomi 2014 Bea Toivonen, tv- ja radiojuontaja Lauri Salovaara, fitnessin maailmanmestari 2019 Eveliina TistelgrenSuurin pudottaja Suomen -voittaja 2020 ja meikkitaiteilija Aarni Mikkola, näyttelijä ja muusikko Jon-Jon Geitel, tangokuningatar Eija Kantola, reality-tähti Daniel Lehtonen, laulaja ja somevaikuttaja Tuuli Oikarinen, ex-lumilautailija Heikki Sorsa, sekä BB-tähti Helmeri Pirinen.

Ensimmäisessä jaksossa nähtiin myös ensimmäinen pudotus, ja Ella Toivainen joutui jättämään pääsaaren. Ellan kisa ei kuitenkaan päättynyt, vaan hänet siirrettiin muiden tietämättä hylättyjen saarelle, josta on mahdollisuus palata takaisin kilpailuun, mikäli siellä selviää heimojen yhdistymiseen asti.

Selviytyjät Suomi Nelosella ja Ruudussa sunnuntaisin klo 19.30.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »