Joalin Loukamaa

Selviytyjät Suomi -ohjelmassa dramaattinen pudotuskilpailu: Joalin Loukamaan sankarillinen ele pudotti tanssijan finaalista!

Telkkari | 05.06.2021 21:41

Selviytyjät Suomi -ohjelman neljäs kausi huipentuu lauantaiseen (5.6.) finaalijaksoon.

Kärkikolmikossa Selviytyjien voitosta kisaavat Big Brother 2019 -voittaja Kristian Heiskari, kansainvälistä suosiota nauttivasta Now United -yhtyeestä tuttu tanssija Joalin Loukamaa ja julkkispoliisi Marianne Kiukkonen.

Lue myös: Selviytyjät Suomessa yllätyskäänne – pakka sekoittuu täysin!

Tunteet nousevat pintaan

Joalin kertoo finaalipäivän aamuna tunteikkaana kameralle, että kokee olevansa todella onnellinen, kun saa edelleen olla mukana kisassa. Tähtitanssija oli alun perin tullut Selviytyjiin tekemään tv-viihdettä, mutta kokemuksen myötä mieli muuttui.

– Tämä on niin kuin työprojekti, että tänne tullaan tekemään tv-ohjelmaa. Nyt kun täällä on 33 päivää viettänyt, niin tämä on hienoimpia kokemuksia, mitä olen koskaan päässyt kokemaan, Joalin kertaa kameralle.

– Tuo Krisu varsinkin pelottaa tosi paljon, koska se on niin kova kaikessa, mitä se tekee. Mutta minä olen täällä yllättänyt itseni ja voittanut aika monta koskemattomuutta, joten annan vain kaikkeni ja tiedän, että sillä varmasti pärjään hyvin. 

Lue myös: ”Puukkoa tuli selkään koko heimolta!” Selviytyjät Suomessa yksimielinen häätö - putoaja petettiin häpeilemättä!

Kilpailuvietti nousee

Marianne pohtii loppusuoran häämöttäessä, että hänelle tärkeintä olisi saada luotua hyvä ja tasaväkinen kilpailu. 

– Se sijoitus ei ole niinkään tärkeä vaan se, että saisin osoitettua sen, että pärjään noiden nuorten kanssa jollain tasolla. Ettei se menisi ihan niiden ylivoimaksi. Silloin on tavallaan lunastanut sen mahdollisuuden tulla valituksi. Nousta sieltä kolmospaikalta kakkospaikalle, esimerkiksi, Marianne summaa.

– Me kolme tiedetään, että tämä on se, minkä takia ollaan tultu tänne. Tämä on nyt viimeinen skaba, Joalin kertoo kameralle.

– Nyt ei tarvii enää säästellä yhtään. Vaikka lähtis kaikki raajat irti, niin niitä saa sitten lekuri parsia kasaan kisan jälkeen, Kristian täräyttää kolmikon suunnatessa viimeiseen pudotuskilpailuun.

Lue myös: Aki Manniselta raju ulostulo Selviytyjät Suomi -pudotuksensa jälkeen: ”Onko niin, etten antanut tarpeeksi huomiota leirin naisille?!”

Etumatka hupenee

Joalin voitti edellisessä kilpailussa palkinnon, joka paljastuu viimeisen tehtävän alkaessa minuutin etumatkaksi muihin vaativalla radalla. Kaksi ensimmäisenä radan selvittänyttä kilpailijaa pääsee finaalikaksikkoon, ja heistä voittajan valitsee yhdistetyssä joukkueessa kilpailleet, jo pudonneet kisaajat. 

Kolme kilpailijaa lähtee suorittamaan rataa. Joalinin etumatkasta huolimatta Kristian pääsee ensimmäisenä maaliin. Mariannen ja Joalinin välillä nähdään dramaattinen ja tasaväkinen kilpailu. Marianne muun muassa loukkaa polvensa kipeän näköisesti ja ontuu loppumatkan saavuttaen Joalinia jatkuvasti. 

Joalin Loukamaa

Sankarillinen ele vie Mariannen finaaliin

Maailmanmainetta nauttiva tanssija kertoi kameroille ennen kilpailun alkua, että tulen tekeminen on hänen heikko kohtansa, ja se koituu lopulta myös Joalinin kohtaloksi. Marianne saa soihtunsa syttymään ensimmäisenä samalla, kun Joalin ei ole saanut edes kipinöitä aikaiseksi. Mariannen tehtäväksi jääkin ylittää viimeinen este ja nousta sytyttämään soihdullaan merkkituli.

Mariannella on kuitenkin vaikeuksia edetä viimeisiä esteitä kipeän polvensa kanssa, jolloin kisassa nähdään varsinainen yllätyskäänne. Vain hieman Mariannen perässä oleva Joalin lopettaa oman tulensa tekemisen ja rientää auttamaan Mariannea etenemään radallaan. Joalin nappaa ihailemansa Mariannen kainalotalutukseen ja saattaa tämän korokkeelle. Kristian ottaa Mariannen soihdun vastaan ja Marianne kiipeää sytyttämään merkkitulen korokkeelle. 

Näin ollen Joalin putoaa pois finaalineuvostosta. 

Lue myös: Oliko Selviytyjissä seksiä ja ihastumisia? Niko Saarinen tosi-tv-sarjan kulisseista: ”Epäilen, että…”

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Saku Tiainen/Nelonen media, Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!