fbqSelviytyjät Suomessa jälleen todellista keplottelua - ystävyyssuhteet ja liitot koetuksella, kyyneleetkin virtaavat | Seiska
Selviytyjät Suomi

Selviytyjät Suomessa jälleen todellista keplottelua - ystävyyssuhteet ja liitot koetuksella, kyyneleetkin virtaavat

Telkkari | 26.10.2021 19:01

Selviytyjät Suomi -leirissä käytiin jälleen sunnuntaina näytetyssä jaksossa kiivasta jälkipuintia edellisen heimoneuvoston tapahtumista. Mikäli missasit jakson, lue tästä yksityiskohtainen jaksoseloste.

Eveliina Tistelgrenia äänestäneiden Jon-Jon Geitelin ja Paul Uotilan suunnitelma räjähti käsiin jättäen leiriin valtavan katkeruuden tunteen ja rikkinäisiä liittoja. Eija Kantola pysyi uskollisena Paulille, mutta samalla hän tuhosi liittonsa Even ja muiden naisten välillä. Eija kokee Paulin käyttäneen hänen luottamustaan väärin, ja hän hyvittelee tekoaan Evelle tarjoutumalla antamaan tälle kolikkonsa tarpeen tullen. 
Evellä on tapahtuneesta paha mieli.
–  Tunnelmat ovat aika ristiriitaiset. Olemme itkeneet ja nauraneet leirissä tämän aamun. Tiesin tähän lähtiessä, että ihmissuhdejutut ovat minulle vaikeat ja tältä se nyt tuntuu, Eve sanoo ja purskahtaa itkuun.

Lue myös: Kuvaukset Karibialla! Tässä ovat uudet Selviytyjät-kilpailijat: mukana Shirly Karvinen, Bile-Dani, Susanna Penttilä ja BB-Ella!

Paul potee valtavaa syyllisyyttä Even äänestämisestä. He käyvät aiempia tapahtumia läpi suurella tunteen palolla. 

– Tämä on mennyt ihon alle sen takia, koska tykkään Evestä niin paljon ihmisenä. Luotin häneen alusta asti. Hän oli koko ajan luottamuksen arvoinen, mutta mulle on syötetty valheita. Olisi pitänyt luottaa omaan intuitiooni. Olen yksin näiden juttujen kanssa ja kaikki haluavat minut pois täältä sen takia, koska olen hyvä skabaaja ja paha finalisti. Mietin vain koko ajan, että mikä minussa on vikana, Paul sanoo pää painuksissa ja puhkeaa lohduttomaan itkuun.

Heikki valehtelee liittolaisilleen

Pudotuskilpailussa kilpailijoiden tehtävänä on yrittää saada tuli syttymään. Kilpailun voittajalle on luvassa yllätyspalkinto. Kisan voittaa Paul, joka saa valita palkinnokseen ylimääräisen äänen heimoneuvostossa, kaksi kolikkoa tai lunastuskirjeen, jonka avulla voi lunastaa toisen kilpailijan voittaman palkinnon itselleen. Paul valitsee kolikot.

Leiriin saapuu pullopostia. Viestistä paljastuu kartta, joka johdattaa Heikki Sorsan arkun luokse. Arkusta löytyy erilaisia hyödykkeitä, joita kilpailijat saivat ottaa Selviytyjät-matkalleen mukaan. Viki utelee, löytyikö kirstusta amulettia tai kolikoita. Kysymyksestä yllättynyt Heikki valehtelee löytäneensä sieltä kolikon. Heikki ihmettelee Evelle omaa valhettaan. Helmeri Pirinen ja Viki luulevat, että heidän liittonsa on nyt entistä vanhempi kolikon ansiosta. 

Lue myös: Selviytyjät Suomi: Pudotettu riemastuu saatuaan viestin heimoneuvoston jälkeen - luvassa yllätyskäänne

Paulin voittoputki kääntyy Helmeriä vastaan

Paul
Paul Uotila ohjelmassa Selviytyjät Suomi.

Koskemattomuuskilpailussa kilpailijat joutuvat tasapainoilemaan temppuradalla. Jon-Jon onnistuu pitämään kisan kärkipaikkaa pitkään, mutta Paul nappaa  jälleen kerran voiton itselleen ja on turvassa illan äänestyksessä. Paulin voittoputki ärsyttää muita kilpailijoita. 

Shirly Karvinen, Heikki ja Eve puivat keskenään seuraavaa pudotettavaa. He tuumaavat, että Helmeri on sen verran kova peluri, että hänet pitäisi jossain vaiheessa pudottaa kisasta.

– Minulla on aika turvallinen tilanne. Tänään Eija tai Jon-Jon lähtee, riippuen onko kolikoita tai tuleeko jostain yllätysamuletti. En usko, että kukaan liitostani puukottaisi minua selkään, mutta on sekin mahdollista. Jos he pelaavat minut ulos, niin nostan kädet ylös ja kehun hyvästä pelistä. Luotan liittolaisiini sataprosenttisesti, hyväuskoinen Helmeri sanoo tilanteestaan. 

Lue myös: Näitä asioita ei ole nähty Selviytyjät Suomessa koskaan - pudotetut palaavat, kultakolikoilla voi ostaa ruokaa...

Varma peluri yllättyy 

Ennen illan heimoneuvostoa Heikki löytää rannalta viestin, jossa vihjataan kätketystä aarteesta. Helmeri onnistuu löytämään kivilohkareiden joukosta amuletin, josta hän kertoo ainoastaan liittolaisilleen Heikille, Evelle, Shirlylle ja Vikille. Helmerin mielestä amuletti kuuluu hänen liitolleen. Paul ja Jon-Jon osaavat kuitenkin epäillä, että amuletti on Helmerillä, koska hänen käytöksensä on niin läpinäkyvää.

Heimoneuvostossa äänet jakautuvat Jon-Jonin ja Eijan kesken. Helmerikin saa äänen, josta hän on silminnähden ihmeissään. Illan ratkaisevan äänen saa Jon-Jon, joka putoaa pois pelistä ja siirtyy tuomaristoon Tuuli Oikarisen rinnalle.

– Osasin tätä odottaa, mutta kyllä se meni loppuvaiheessa jännäksi. Olen harmissani, etten päässyt jatkamaan ja pelaamaan enempää, mutta olen myös jokseenkin helpottunut, koska tämä on raju peli, Jon-Jon kommentoi tunnelmiaan heimoneuvoston jälkeen.

Lue myös: Laulaja Tuuli hehkuttaa Selviytyjät Suomi -kilpailua: "Tulin sieltä uutena ihmisenä takaisin!"

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin klo 19.30. Seuraavan viikon jakso katsottavissa etukäteen Ruutu+-palvelussa.

Teksti:Nanna Drummond
Kuvat:NELONEN

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!