Selviytyjät

Selviytyjät-finaalijaksossa tänään: kärkikolmikon piinaava jännitys - kirjeitä ja kyyneleitä!

Telkkari | 05.06.2021 12:01

Selviytyjät Suomi -ohjelman neljäs kausi huipentuu lauantaina (5.6.) finaalijaksoon. Kärkikolmikossa Selviytyjien voitosta kisaavat Big Brother 2019 -voittaja Kristian Heiskari, kansainvälistä suosiota nauttivasta Now United -yhtyeestä tuttu tanssija Joalin Loukamaa ja julkkispoliisi Marianne Kiukkonen

Edellisessä jaksossa Heimoneuvosto pudotti DJ:nä työskentelevän Suvi Pitkäsen ja neuvoston jälkeisen aamun tunnelmat ovat leirissä hämmentyneet. Jäljellä olevat kilpailijat kokivat, että Suvi pelasi itse itsensä ulos – eli toisin sanoen luovutti.

Lue myös: Niko Saarinen paljastaa: teki salaisen sopimuksen Suvi Pitkäsen kanssa hetkeä ennen Selviytyjät Suomen kuvauksia!

– Se ei ollut minkäännäköinen tappio, kun Suvi lähti leiristä. Minulla ei ole minkäänlaista henkilökohtaista suhdetta Suviin syntynyt koko tämän kuukauden aikana. Mua ei oikeastaan kiinnosta, onko Suvi täällä vai ei. Yhtään kertaa en ole kuullut tänään Viidakon tähtösistä mitään, mikä on todella positiivista. Taitaa olla ensimmäinen päivä kuukauteen, Kristian tilittää kameralle. 

Marianne Kiukkonen Kristian Heiskari Joalin Loukamaa Suvi Pitkänen
Edellisen iltanuotion tapahtumat puhututtavat kärkikolmikkoa. Viimeksi kotiin häädettiin etualalla istuva Suvi.

Marianne epäilee, että Suvi saattaisi olla hänelle kiukkuinen Heimoneuvoston äänestystuloksesta. 

– Uskon, että kun Suvi on saanut nyt syötyä ja käytyä kynsihuollossa, niin se näkee sen tilanteen ihan eri tavalla. Eikä varmasti ole vihainen mulle. 

Lue myös: Selviytyjät kohahduttaa jälleen! Suvi Pitkästä syytetään ikämiesvihasta - näpäyttää arvostelijoitaan tulikuumalla alusvaatekuvalla: Katso!

Yhteishenki on korkealla

Kärkikolmikko myös kehuu toisiaan kameralle vuolaasti. Marianne kertoo oppineensa Kristianilta eränkävijätaitoja ja kehuu jokaisen Selviytyjät-kilpailijan matkan olleen kasvutarina. Kristian kertoo puolestaan, että pitää aidosti kanssakilpailijoistaan ja tulee todennäköisesti pitämään heihin yhteyttä myös siviilielämässä. 

– Kristian on varmaan aidoin ihminen, jonka olen koskaan tavannut elämässäni. Hän sanoo asiat juuri niin kuin ne on, ja moni voisi nähdä sen vähän röyhkeänä tai huonona asiana. Mä tykkään siitä. Mä tykkään siitä, kun ihminen on rehellinen. Ja muutenkin niin hauska tyyppi, Joalin ylistää.

Lue myös: Laulajat napit vastakkain! Elias Gould haukkuu Archie Cruzia naistenhakkaajaksi Selviytyjät Suomessa: ”V*tun idiootti”

Leirin naisväki käy syvällisiä keskusteluja

Kristianin mennessä päiväunille, alkavat Joalin ja Marianne keskustella syvällisemmistä aiheista. Marianne kertoo kameralle, että on kokenut kisan alusta alkaen Kristianin kanssa syvää sielunkumppanuutta.

– Mikä asia sinulla on sellainen, mitä et ole vielä päässyt tekemään, mutta olet aina halunnut tehdä? Joalin kysyy Mariannelta. 

– Kyllä mä haluaisin kokea ihanat häät. En ole ikinä ollut kihloissa, enkä ole ikinä ollut naimisissa. Mä haluaisin sen elämänkumppanin. Sellaisen, jonka kanssa olisi niin hyvä olla ja mä tuntisin sellaisen vastarakkauden. Eli se on varmaan se, minkä mä haluaisin vielä kokea, Marianne avautuu.

Lue myös: Syytetään naisvihaajaksi! Selviytyjistä pudonnut Aki Manninen herätti kommenteillaan somemyrskyn – Rita-vaimo puolustaa puolisoaan: ”Tämä mies on lempein ja ajattelevin”

Joalin kertoo kameralle myös, että Poliisit-sarjastakin tutusta Mariannesta on tullut hänelle läheinen.

– Jos olisin Mariannen ikäinen, niin haluaisin olla juuri niin kuin Marianne.

Finaalipaikkaspekulaatiot käyvät villeinä

Kisan loppurutistus tuo monenlaisia tunteita pintaan. Kuvissa näkyy esimerkiksi, kuinka kilpailijat katselevat kirjeitä ja valokuvia läheisistään lopun häämöttäessä horisontissa. Marianne vuodattaa myös ikävissään muutaman kyyneleen.

Viimeisen kisapäivän aamu nousee kirkkaana, ja leirissä jännitys on käsinkosketeltava. Joalin epäilee, että Mariannella ei ole finaalin ratkaisevassa tuomaristossa ainuttakaan vihollista.

– En sano, että Marianne on mitenkään helpolla päässyt finaaliin tai tähän top3:een, mutta kukaan ei ole koskaan halunnut äänestää häntä pois. Kaikki rakastavat Mariannea.

Selviytyjät Pohjola -finaalijakso lauantaina (5.6.) Nelosella klo 20.30 alkaen. Voittaja selviää jakson lopussa.

Lue myös: Oho, tässä on Mikko Leppilammen veikkaus Selviytyjät Suomi -voittajaksi!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Saku Tiainen, Lars Johnson, Nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!