fbq
Telkkari
23.09.2021 11:01
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Timo Korhonen, MTV3
Maajussille morsian
Seiskan toimittaja jyrähtää Maajussille morsian -tähdistä: Haetteko rakkautta vai kesäapulaista? - Lue kaupunkilaistytön viiltävä sulhasanalyysi!
Telkkari
23.09.2021 11:01
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Timo Korhonen, MTV3

Maajussille morsian -ohjelman 14. kausi pyörähti käyntiin elokuussa. Juontaja Vappu Pimiän johdolla rakkaudenkaipuiset tilalliset etsivät tälläkin kertaa potentiaalista puolisoa avukseen farmille.

Niin, avukseen farmille.

Etsivätkö maajussit ja -jussittaret tosiaan itselleen sielunkumppania, vai onko haku laitettu vireille kesäapulaisen kiilto silmissä?

Tällainen kaupunkilaistyttö ei tietenkään osaa edes kuvitella, miten paljon aikaa ja energiaa maatilatyö todellisuudessa viekään, mutta kyllähän se kieltämättä kuulostaa koomiselta, kuinka paljon maajussit korostavat jaksoissa puolisoehdokkaidensa mahdollisuuksia osallistua tilan askareisiin.

Lue myös: Maajussille morsian: Puolisoehdokkaiden käytös hämmentää – yksi ei saa sanaa suustaan, toinen kaappaa suudelmaan!

Tällä kaudella puolisoa etsivät Kalle, Matti, Patrik ja Stiina. Ohjelman juontajana hääräilee tuttuun tapaan Vappu Pimiä (kesk.).
Tällä kaudella puolisoa etsivät Patrik (vas,), Kalle, Matti ja Stiina. Ohjelman juontajana hääräilee tuttuun tapaan Vappu Pimiä (kesk.).

Tällä kaudella maajussit ovat poikkeuksellisen nuoria. Porukan kuopus, Patrik, 20, painottaa erityisesti aikaa vievän työnsä puolesta. Hän hoitaa isänsä kanssa viljatilaa Pennalassa.

Patrik on kieltäytynyt ottamasta tilalleen esimerkiksi eläimiä, koska niissä on liikaa hoitamista. Hän haluaa tulevan puolisonsa myös tietävän, ettei hänellä ole tälle turhan paljon aikaakaan, koska töitä on paiskittava.

Herää kysymys, haluaako hän ylipäätään edes seurustella?

Todennäköisesti miehen nuorella iällä on osuutta asiaan. Terveessä parisuhteessa tehdään kompromisseja kaiken aikaa, mutta Patrikin ehdottomuus rajoittaa rakkauden löytymistä aika tavalla.

Iloisena lisäyksenä ryhmästä löytyy sastamalainen Kalle, 28, joka vaikuttaa aidosti tekevän päätöksiään ihastus edellä. Hän kihertää ja kiemurtelee treffeillään kuin pikkupoika. 

Kallen ja kumppaneiden tapailu herättää katsojassa vähiten kiusaannusta.

Lue myös: Historian kiusallisimmat treffit?! Maajussille morsian -ohjelman pikadeiteillä koetaan jäätäviä hetkiä

Maajusseista vanhin, Matti, 50, sai kirjeitä lähinnä ikäisiltään naisilta. Hän on silti puhunut ääneen muun muassa toiveestaan saada vielä jonain päivänä lapsia. 

Valitettava fakta on kuitenkin se, että puolisoehdokkaat eivät voi ikänsä puolesta enää hankkiutua raskaaksi. Eiväthän tällaiset asiat toki ole kiveen kirjoitettuja, mutta mitäs sitten, kun jokainen nainen kieltäytyy yksi kerrallaan lasten hankinnasta?

Jääkö Matti ohjelman päätyttyä nuolemaan näppejään?

Maajussille morsian MTV3-kanavalla ja MTV-palvelussa maanantaisin klo 20.00

Matin toiveet tuntuvat toteutumiskelvottomilta.
Matin toiveet tuntuvat toteutumiskelvottomilta.