Seiska selvitti - tällaisia ovat uudet Au pairit

Telkkari | 14.05.2021 19:31

Valtavaksi menestykseksi noussut Au pairit -sarja jatkuu uusin jaksoin Ylellä sekä Areenassa. Tällä kertaa päästään seuraamaan Adaa, Lunaa, Neaa ja Igiä. Vallitseva koronatilanne tuo oman lisänsä nuorten arkeen. Löytyykö ystäviä, syttyykö romansseja? 

Nea

Nea
Nea ystävystyy heti Lunan kanssa.

18-vuotias Nea on kotoisin Espoosta. Hän asuu yhdessä sisarensa kanssa. Au pair -taivaltaan aloitteleva nuori nainen odottaa etenkin uusia kokemuksia sekä biletystä. 

Nean somesisällöt näkyvät vain tutuille ja ystäville, joten niitä ei ole upotettu tähänkään juttuun.

Ignacy eli Igi

Igi
Luvassa on runsaasti odottamattomia käänteitä.

Puolassa syntynyt ja 6-vuotiaana Suomeen muuttanut Igi työskentelee sirkuksessa. Maskussa jo vuosia asunut Igy on saanut lastenhoitokokemusta hoitamalla omia pikkusisaruksiaan. Igi ei käytä lainkaan alkoholia, eikä suunnittele biletysreissuja. Deittalukuvioitakaan ei ole luvassa, sillä Igia odottaa Suomessa Sofia

Igi tunnetaan myös tubettajana. Videoissaan mies opettaa erilaisia sirkustemppuja.

Luna

Luna
Au pairit joutuvat opettelemaan isäntäperheen tavat ja aikataulut.

18-vuotias Luna on kotoisin Hämeenlinnasta. Luonteeltaan Luna on sangen suorapuheinen ja rohkea. Itsenäistymisen ja hauskojen kokemusten lisäksi Luna toivoo löytävänsä Dublinista myös romantiikkaa. 

Lunan Instagram-sivu on yksityinen, joten sen perusteella hänestä ei voi tehdä päätelmiä. 

Ada

Ada
Ada esittelee rakkaan harrastuksensa myös isäntäperheelleen.

20-vuotias Ada on kotoisin Naantalista. Hän toivoo saavansa kokemuksesta lisää kielitaitoa sekä itsevarmuutta. Ada harrastaa keppihevosia - hevoset seuraavat häntä myös Dubliniin. Dublinissa Adaa odottaa varsinainen lapsikatras, sillä isäntäperheestä löytyy peräti neljä lasta. 

Ada on joukon seuratuin Instagramissa. Harvinaisen harrastuksensa ansiosta Ada on kerryttänyt jo yli 15 tuhatta Instagram-seuraajaa. Keppihevosten lisäksi Ada pitää oikeista hevosista. 

Teksti:Julia Aalto-Setälä
Kuvat:YLE
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!